Pavell & Venci Venc’ с нов сингъл и видео, но без да знаят

„Ти Си“ е изненада за двамата от 13 любими техни момичета

Pavell & Venci Venc’ с нов сингъл и видео, но без да знаят

Преди около година, по средата на нощ, прекарана в студиото, Pavell & Venci Venc’ тайно от екипа си публикуват в YouTube току-що създадена песен ("За последен път"), която по-късно влиза в новия им албум "Upgrade".

Сега, по средата на карантина заради побеснял вирус, екипът им и някои от най-любимите им приятелки и колежки, решават тайно от тях да направят видео на едно от най-свежите и позитивни парчета от последния албум на двамата – песента "Ти си".

В началото й се чува женски глас, който изрича думи на испански. Никой не знае, че това е гласътна Мария Илиева. Именно Мария е една от 13-те приятелки на Павката и Венци, които създават тайна организация и заснемат видеото на парчето – всяка вкъщи. Освен Мария Илиева, в партизанската акция се включват DARA, Михаела Маринова, Ева Пармакова, Yoana, Валя, Елия, Никол и Елеонора от 4Magic, както и женската част от екипа на момчетата, начело със Саня Армутлиева, която се оказва главен подстрекател за изненадата.

"Спомням си как преди година една сутрин се събудих и видях, че Pavell& Venci Venc’ са си пуснали нова песен, без дори да ми кажат. Онзи ден обсъждах с тях кой да е следващият им сингъл и те нещо започнаха да се колебаят, искали да помислят. Аз обаче имам любимо парче от новия им албум. Реших, че е време да им "върна" жеста, да се събудят те един ден и да видят, че имат ново видео, да чуят, че песента им вече звучи по радиото. Казах на екипа и на момичетата, които се снимаха в клипа и всички крещяха от удоволствие като чуха идеята. Направихме боен отряд и я осъществихмеза два дена. За Павката и Венци – с обич! От всички ни!", разказва историята Саня.

Вижте видеото: 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay