Selena Gomez представи първия си албум на испански език “REVELACIÓN”

Selena Gomez представи първия си албум на испански език “REVELACIÓN”

EP албумът е наличен за стрийминг и сваляне в дигиталните платформи и на физически носител в онлайн магазина MUSICMALL.BG тук

След като получи огромно признание за завръщането си към латино музиката, Selena Gomez представи първия си испаноезичен албум – REVELACIÓN(EP), който излиза у нас от Анимато Мюзик/Universal Music Group.

Gomez определя новия си проект като отражение на житейското й пътешествие и споделя своята история и връзката й с латино наследството.

Selena Gomez представи първия си албум на испански език “REVELACIÓN”

"Този албум е любов към всички мои латино фенове. Без значение дали говорите испански език или не, надявам се, че ще успеете да усетите моята емоция и страст.  За мен този албум е отражение на красотата на латино музиката.”, споделя Selena Gomez. 

Въпреки, че пандемията от COVID налага албумът да бъде записан изцяло дистанционно, Gomez е твърдо решена да работи с артисти от латино общността, на които винаги се е възхищавала. Тя въвлича в творческия процес мултиплатинената латино звезда и носител на ГРАМИ - Tainy [Bad Bunny, J Balvin] и NEON16 като музикални продуценти на REVELACIÓN(EP).

Първият испаноезичен албум на Gomez е мини колекция от 7 песни, която включва колаборации с номинирания за латино ГРАМИ ърбън феномен Rauw Alejandro, мултиплатинения артист Myke Towersи високопризнатия в световен мащаб музикален продуцент и DJ -DJ Snake.

По-рано тази година Selena представи 1-вия си испаноезичен сингъл от десетилетие насам - "De Una Vez”, видеото към който се нареди под #1 в YouTube в световен мащаб.

Selena Gomez представи първия си албум на испански език “REVELACIÓN”

След "De Una Vez” излезе и регетон парчето "Baila Conmigo”с участието на латино звездата Rauw Alejandro. Видеото пресъздава "усещането, което носи изолацията, в която сме и как музиката наистина ни свързва без значение къде по света се намираме.” Продуцирана от Tainy, Albert Hype, Jota Rosa иNEON16, песента комбинира енергичен регетон и китарни линии с приповдигащ хук и съблазнителен текст.Бразилският филмов режисьор Fernando Nogariе създател на видеото към песента. Заснета между Лос Анджелис, Маями и рибно селище в Бразилия, визуализацията обединява смели движения и спиращи дъха пейзажи.

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО КЪМ "Baila Conmigo” ТУК:


EP албумът REVELACIÓNе наличен за стрийминг и сваляне в дигиталните платформи и на физически носител в онлайн магазина MUSICMALL.BG тук

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay