Албум с детски песнички от Адел

Свръхпечелившата изпълнителка е решила да бъде мама за чудо и приказ

Албум с детски песнички от Адел

"Зайченцето бяло", "Чело коте книжки", "Шаро и първият сняг"... Като малки всички сме слушали касетки с тези невинни златни хитове. В Англия пък си имат техните си любими песнички за деца

Едно бебе на Острова обаче ще слуша най-прекрасния албум с такива изпълнения. Защото неговата майка лично се е заела със задачата да му го направи. А докато ние се съмняваме, че децата ни ще могат да заспиват спокойно, слушайки уж приспивното ни грачене, случаят с тази мама е съвсем друг. Тя е младата дама с впечатляващо красив глас, която беше обявена от списание Entertainment Weekly за най-добрия съвременен артист. Тя е Адел

Само преди седмица 24-годишната певица съобщи, че е бременна, но вече се е заела съвсем сериозно със задачата да бъде образцова майка. И наистина ще ѝ се наложи, след като е обявила, че се надява да роди трима братя, преди да навърши 30. Едно е сигурно - Адел може да си позволи да изхранва такава челяд, дори ако се наложи да им купува златни ябълки ежедневно!


Засега обаче тя мъдро предпочита да залага на подходящото оношение към детето, вместо на лукса. Бионсе и Джей Зи вече са се погрижили да честитят радостната вест на Адел, но за разлика от колегите си, тя не планира да обзавежда наследника си с бляскави съоръжения, от типа на вана с кристали Swarovski. Младата британка си пада традицоналистка, предпочита олдскуул бебешки колички, високи дървени столчета и проявява интерес към строгите методи на възпитание.

За сметка на обикновените вана и столчета обаче, нейният бебчо ще се радва на най-необикновено изпълнените детски песнички. Всъщност, вече е започнал да им се радва - Адел ги записва, след което ги пуска на развиващия се в корема ѝ плод. Целта е да доближи максимално гласа си до него, за да може той да чува възможно най-много приятни звуци и да започне още отсега да я разпознава.


Това е много сладко! А за нас ще е още по-хубаво, ако изпълнителката реши да сподели създаващия се албум и с почитателите, освен с бебето си. Сигурни сме, че подобен проект ще има големи продажби. Така и най-малките ще могат да се радват на нейния талант. Защото, нека си признаем - депресиращите песнопения за изгубената любов от "21" (най-продаваният на Острова албум за XXI век) не са особено подходящи за приспиване на деца.

Освен по песничките за малчугани, Адел се е запалила и по настолните игри. Монополи и Скрабъл са сред любимите ѝ, а близък до нея източник твърди, че е "леко обсебена" от този вид детински забавления. Ние пък смятаме, че няма абсолютно нищо лошо, стига да не реши да играе Туистър, преди да роди.  

 

12 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 09.07.2012|11:40
Браво, Адел се е вдъхновила от майчинството си:) Много добра и различна идея, подкрепям я в избора й.
2
Не е посочен 09.07.2012|09:42
Добра идея...определено албума с детски песнички ще има успех
1
Не е посочен 08.07.2012|17:16
че те и сега са й такива, изобщо не я харесвам
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay