Близо до Алисия

Поп-фолк фурията представи нова песен с модерно звучене

Близо до Алисия

Напоследък се появяват поп-фолк изпълнителки, които сякаш искат да разбият мита за гилдията. Въпросните дами затварят деколтетата, доверяват се на стилисти и залагат на необичайни идеи във видеоклиповете си.

Често обаче, всичко рухва в мига, в който се проточи задължителното "але-ле-лей" или някоя гърда случайно изскочи на показ.

Вече е факт новата песен на Алисия. Певицата, която не излиза от светските хроники, заради любовния си четириъгълник, е заложила на вече традиционното модерно звучене с нотки на летен румънски хит.

"Губят ми се думи, не от алкохол в кръвта ми", лирично споделя Алисия, докато се излежава върху прилично червено Ламборджини.

Една от визиите ѝ представя певицата с пера на главата, досущ като индиански вожд. Мистичната тематика се засилва с включването на танците около огъня на племенния съюз на изпълнителката.

За жалост, не разбрахме кое е общото между ултрамодерния автомобил и тази ултраретро индианска идея. По-важното е, че и в този нов хит присъства култовото "не-не-не-не-ней-ней", леко модифицирано, но достатъчно актуално.

А ето го и самото видео. Коне, коли, танци, каквото ви душа иска, в рамките на близо 4 минути.

15 9
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 22.07.2012|10:56
ПОВИШЕТЕ ПРИХОДИТЕ СИ С НАД 600-900 $ НА МЕСЕЦ! - ЕТО ТУК- http://easymoneybg.ovo.bg/ - ЩЕ ВИ ПОКАЖА КАК СТАВА ВСИЧКО ОТ САМАТА РЕГИСТРАЦИЯ ДО КАК ДА СИ ВЗЕМЕТЕ ПЕЧАЛБАТА. ЗА ДА ИЗКАРАТЕ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ НЕ Е НЕОБХОДИМА ДА ИМАТЕ СОБСТВЕН САЙТ ,БЛОГ ИЛИ ФОРУМ , ИЛИ ПЪК ДА ПРИТЕЖАВАТЕ ПОЗНАНИЯ ПО ПРОГРАМИРАНЕ. НАЧИНЪТ,КОЙТО ЩЕ ВИ ПРЕДСТАВЯ Е ЛЕСЕН И ОТНЕМА САМО НЯКОЛКО МИНУТИ НА ДЕН. ЕДИНСТВЕНИТЕ НЕЩА ,ОТ КОЙТО ИМАТЕ НУЖДА , КОМПЮТЪР С ИНТЕРНЕТ , ВРЕМЕ И ПОСТОЯНСТВО. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ТОЗИ АДРЕС : http://easymoneybg.ovo.bg/
3
Не е посочен 20.07.2012|13:45
Добре, че не ми зарежда видеото за да си спестя поредната чалга певачка. :)
2
Не е посочен 20.07.2012|13:08
отвратително!песента е повече от ужасна,а клипът е пошъл и позьорски,по някога направо много неприятно ме изненадвате с избора си,даже не я издържах до края
1
Не е посочен 20.07.2012|11:46
Нямам думи....не слушам такава музика , така , е по- добре е да не казвам какво ми е мнението...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay