Грандиозен рожден ден празнуваме на 1 май!

Бг Радио с парти под звездите!

Честит десети рожден ден на любимото БГ Радио! Точно преди десетилетие на пл. Александър Батенберг се роди радиото на България, като и до днес то продължава да следва принципите си - излъчва, подкрепя и промотира само българска поп и рок музика.

 

На 1 май 2011г имаме възможността да отпразнуваме бурно рождения ден на радиото, точно там, където се е родило то. Грандиозен безплатен концерт на площада ще запълни прекрасната неделна нощ, а най-ярките български звезди ще огреят сцената.

 

Участие в празничния концерт ще вземат Дони и Момчил, D2 и Дичо, Сигнал и Кирил Маричков, Стенли, Остава, Графа, Любо, Орлин Павлов, Galia, Миро, Мария Илиева, Ивайло Колев, Мона, Нети, Поли Генова, Рут Колева, Криста, Стоян и Елица, V.O.XX., Калин Вельов, трупата на Нешка Робева. Специално за събитието идва и международното българско величие Васко Василев!

 

Цели десет от песните, които ще чуем на живо, са избрани от слушателите на радиото чрез виртуално гласуване на www.bgradio.bg.

Концертът "След 10 години" e част от Календара на културните събития на Столична Община и се реализира с подкрепата на Vivacom, Dacia, Alma Tour и Евромаркет.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 02.05.2011|11:51
Концертът беше страхотен! Честито на БГ Радио, пожелавам им да празнуват още 100 пъти по 10 години. Доказаха, че са най-доброто радио и винаги ще подкрепят най-добрата българска музика.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay