Защо певицата Сиа крие лицето си?

Защо певицата Сиа крие лицето си?

Сиа е световно известна с гласа си. Песните и дуетите, които прави са зашеметяващи с височините на гласа й. Специфичният й тембър я прави разпознаването на таланта й от километри лесна задача за всеки, който е чул нейна песен само веднъж. Въпреки безспорните си качества и музикален талант, тя не показва лицето си на концерти, както и в клиповете към сингълите си. 

Обикновено го прикрива с големи панделки или свръх дълги бретони. Тя има милиони почитатели, но твърди, че славата е нещо, с което е трудно да се прави човек, а понякога взима повече, отколкото дава. 

"Ако някой, освен известните - обикновен човек, можеше да се постави на мястото на известен, нямаше да иска да е такъв.", пише тя в интервю за Билборд през 2013-та година. Така Сиа успява да скрие лицето си вече повече от 15 години. Според нейни твърдения, за нея е важно да може да запази спокойствието си и правото да излезе навън за чаша кафе, без да бъде притеснявана. 

Едни от най-популярните хитове на Сиа са "Chandelier", "The Greatest" и други. Тя има съвместни изпълнения с Дейвид Гета, Зейн, Шон Пол и други големи имена в музикалния бизнес.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay