Ирина Флорин с нов сингъл

"Копринена жена"

Ирина Флорин с нов сингъл

На много от вас тя стана любимка още в края на 90-те, когато направи една огромна крачка напред и помогна на българската музика да придобие един по-интересен и одухотверен вид. Днес Ирина Флорин може да се похвали с чисто нов сингъл, озаглавен "Невинни Слънца”. Сингълът е пети по ред от наскоро издадения албум на певицата "Копринена Жена”, който се издава у нас от "Вирджиния рекърдс"

Както й отива, "Невинни слънца" е меланхоличен и завладяващ брит поп, а музиката е на Момчил Колев. Аранжиментът е дело на Георги Георгиев от група "Остава”, а изключително красивият и лиричен текст е написан от журналистката Биляна Димова. За богатия звук и многопластoвост на песента допринася и включването на симфоничен щрайх при записите на песента.

В края на месеца ще се състои и премиерата на видеото към сингъла, което ще бъде режисирано от Васил Стефанов. И за тази видео реализация певицата обещава да не изневери на запазения си стил - оригинален стайлинг и грим, нестандартни визии, ефирно усещане и послание с марката "IF”, която тя наложи на българския пазар като нещо ново, различно и подчертано лично.

Албумът "Копринена Жена” съдържа девет оригинални песни, два ремикса на "Докога” на Момчил Колев и "Слънце” на Графа , дело на DJ Ясмин & DJ Оги, както и и две неиздавани песни "Ако ти си” от Димо Георгиев и "Виновна”, музиката и аранжиментите са на Миро Гечев. Текстовете на песните са дело на Биляна Димова, Камелия Лилкова, Татяна Йосифова и Любо.

От албума до този момент са издадени четири официални сингъла: "Безплътна”, "Неон”, едноименният – "Копринена жена” и "Котешки Танц”.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay