Любо Киров поставя вълнуващо начало на нов албум с “Целуни ме“

Изпълнителят обяви концерт в Античен театър Пловдив на 15-ти юни

Любо Киров поставя вълнуващо начало на нов албум с “Целуни ме“

Любо Киров вълнува поколения меломани с творчеството си както само той умее, а новият му сингъл "Целуни ме" е перфектното музикално бягство, от което имаме нужда в момент като този. По музика и текст на Любо, песента е вдъхновена от вълната на 90-те години и е първи трак от предстоящия му нов албум, който ще излезе по-късно тази година.

Любо Киров поставя вълнуващо начало на нов албум с “Целуни ме“

"Целуни ме" носи онова чувство за младост, сила и свобода, усещането да си влюбен, способен да обичаш себе си, живота и хората около теб, наслаждавайки се на всеки миг. Текстът на песента крие в себе си както лично послание, така и едно общо за живота, който живеем и нещата, които ни се случват през тази тъжна година. Посветена е на изживяните и пропуснатите моменти с хората, които обичаме и ни обичат.

"Целувката е начин да изразим чувствата и страстта, която изпитваме, без да използваме думи. Целувката е най-искреният израз на обич и привързаност. Тя винаги е загадка. Има много лица и за всеки един момент има целувка, с която можем да кажем "Здравей", "Обичам те", "Пази се", "Радвам се да те видя", споделя Любо.

Любо Киров поставя вълнуващо начало на нов албум с “Целуни ме“

Преди няколко дни Любо обяви и предстоящ концерт, който ще се проведе на 15-ти юни в Античен театър Пловдив, а интересът към него е по-голям отвсякога.

Официалната премиера на "Целуни ме” беше на 09.04. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay