Малина и 40-те двойника

Този път 45-годишната певица е пропуснала емблематичните кючекчийски движения, които едно време я превърнаха в звезда

Малина и 40-те двойника

Прахолякът е навсякъде, както и полуголите мъжки тела. В общи линии това е новият клип на Малина - "Двойници”. Тя се разхожда сред полегналите мачовци в дълга червена рокля, която е и единственият цветен елемент в клипа. Впрочем идеята за десетки хора по бельо наоколо не е нова - Кайли Миноуг още преди няколко години накара своите статисти да се излежават полуголи по време на снимките за клипа "Slow”.

В една част от видеото Малина се превъплъщава в роля, която напомня на Тринити от "Матрицата” - поне подобни са движенията ѝ във въздуха. Този път 45-годишната певица е пропуснала емблематичните кючекчийски движения, които едно време я превърнаха в звезда. Тялото ѝ обаче е все така стегнато и здраво. И за разлика от повечето свои колежки, дивата "от старата школа” не разчита на своя бюст, за да се прочуе.

Звученето на песента е от новата ера на поп-фолка, в която кларинетите и тъпаните са заменени от денс семпли, с които разполага всяка програма за звукообработка. Музиката е на новия любимец на родните диви за съвместни проекти - Сердар Ортач. Именно той направи една от песните на Емануела хит в южната ни съседка Турция преди известно време.

Ала да се върнем на творчеството на Малина. Вижте клипа, може дори да чуете песента. Харесва ли ви това модерно звучене или предпочитате добрите стари ориенталски ритми да звучат като фон на изящните движения на блондинката?

10 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 14.08.2012|15:12
И пак не ме кефи...не обичам чалга и това си е.
5
Не е посочен 14.08.2012|15:09
Пак са взели по нещо от тук, от там и са сътворили поредния чалга "шедьовър" с много пари, естествено.
4
Не е посочен 14.08.2012|13:50
Представянето на песента в Шоуто на Слави ми хареса много повече с танците на танцьорките и на нея самата,там и е силата наистина,отколкото този клип!Въпрос на вкус ,разбира се!
3
Не е посочен 14.08.2012|13:37
Брях, брех клипа е доста добър. Естествено без звуК:) Иначе Малина пак има обикновения чалгаджийски фейс, който силно загрозява добрия клип.
2
Не е посочен 14.08.2012|11:40
Не мога да повярвам ,че Малина е на 45 години , просто има тяло като на 25 - годишна , браво на нея :)
1
Не е посочен 14.08.2012|11:33
поздравявам я за хубавият й клип , наистина е може би най-добрият й досега , браво на леля Малина :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay