Нежен микс от соул и джаз завладява Sofia Live Club

Соул и джаз емоции в Sofia Live Club

Чувствена, опияняваща, магическа... такава е музиката, която създава Марк де Клайв-Лоу, наричан още "Хърби Хенкок на новия век". Почитателите на нежните звуци, ритмичните мелодии и уникалните лайв изпълнения накуп, имат възможността да се насладят на шоуто на гения Марк, заедно с вокалистката Шарлийн Хектор.

 

Паметното парти ще се състои в столичния Sofia Live Club, а датата е 19 май.


Марк де Клайв-Лоу е известен в музикалните среди като символ на новаторство и гений. Бийт, джаз и соул звуци, "разбъркани" и "поднесени" като лайв ремикси, се раждат напълно различни на всяко едно участие.

 

В миналото на музикалният гений можем да открием съвместни проекти с велики имена като Lauryn Hill, Jody Watley, Omar, Bugz in the Attic, Dego (4Hero), перкусиониста Sammy Figeuroa (Miles Davis), Leon Ware, DJ Spinna и още куп други.


"Freesoul Sessions" пък е името на клубните вечери начело с Майк, конструиращ цялостна продукция на живо на сцената. Автор е и на саундтрака към мултимедийното денс шоу "Legends of the Underground".


Нежното цвете, което ще придружи Майк, носи името Шарлийн Хектор. Тя е соул гласът, който носи своето силно индивидуално присъствие в музикални стилове като neo soul, light r'n'b и funk.

Билети за партито могат да бъдат закупени предварително в мрежата на Eventim / eventim.bg/ на цената от 10лв, а в деня на концерта - 15лв.


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay