Поли Генова с нов летен хит „Give Me Your Love“

Парчето носи диско звучене и добро настроение, и вече се върти по всички музикални телевизии и радиостанции

Поли Генова с нов летен хит „Give Me Your Love“

Днес е официалната премиера на новия сингъл на Поли Генова. Видеоклипът към песента "Give Me Your Love" е вече достъпен в официалния YouTube канал на певицата, като песента продължава линията на диско звученето от 80-те, типично за последните няколко сингъла на Поли. От днес феновете могат да слушат и гледат "Give Me Your Love" и по всички големи радиостанции и музикални телевизии в страната. Парчето се очаква да бъде сред топ хитовете на лято 2022. 

Новата песен на Поли беше представена за първи път, предпремиерно, на Годишните Музикални Награди на БГ Радио миналия месец, където изпълнителката показа впечатляващо шоу на световно ниво със зашеметяваща хореография и повече от 10 танцьора на сцената. Чаровната певица и изпълнението й накараха зрителите да се влюбят в "Give Me Your Love’ от първо слушане. 

За заснемането на видеоклипа към песента Поли и екипът ѝ са се доверили на чуждестранен екип. Снимките на видеото се провеждат в Сърбия, а режисьори на атрактивната продукция са Джийсън Брад Люис и Люба Радойевич. Действието се развива из колоритните улиците на нощен Белград, които красивата певица обикаля в емблематичен автомобил Lincoln Continental, придружена от личен шофьор.

За най-новия си успешно реализиран проект талантливата Поли Генова споделя: "За първи път, освен авторите на песента, работим с чужд екип и по видеото. За мен и моя екип няма граници и съм благодарна на всички за дързостта и това смело да експериментираме с всеки следващ проект, така че резултатът да бъде повече от впечатляващ."

Съвсем скоро зрителите ще могат да се потопят и в магията "зад кадър" и да се насладят на късометражен филм, в който самата Поли Генова разказва любопитни подробности около заснемането на видеоклипа. Ексклузивните кадри ще бъдат налични в нейния официален канал в YouTube, където може да бъде видяно и видеото на песента. Сингълът се разпространява от "Warner Music Group" чрез "Орфей Мюзик" и може да бъде слушан тук.

Феновете в чужбина вече се насладиха на "Give Me Your Love” на живо, тъй като изпълнителката беше един от гостите на Люксембург Прайд през изминалия уикенд. Следващата седмица Поли Генова предстои да посети Варшава, където ще пее на една сцена с големи имена в музиката.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay