Слънчевото момиче Рита Ора завладя музикалния свят!

Кариерата ѝ се развива наистина блестящо

Слънчевото момиче Рита Ора завладя музикалния свят!

Рита Ора е най-горещата музикална сензация! Изпълнителката, която е родом от Косово, се справя повече е блестящо в музикалната си кариера. Съвсем наскоро тя пусна клип на новото си парче Poison, работи заедно с модния гигант Adidas и участва в кампания на Coca Cola. А на церемонията по връчването на наградите "Оскар” по-рано през годината изпълни номинираната си песен Grateful.

И това не е всичко. Русокосата изпълнителка направо грее на корицата на юлския брой на американското издание на Marie Claire. Тя заснема провокативна фотосесия, вплитайки в нея присъщия си чар и вродена харизма.

В интервю за списанието Рита говори открито за любовта, киното и музикалната си кариера. Тя разказва за бурното си детство и за това, че през по-голямата част от него е била истински бунтовник.

Какво споделя обаче чаровницата за любовта? "Страх ме е от самотата, но не ме е страх да си го призная. Само се надявам това да не се окаже един безкраен кръг. Понякога любовта те кара да се чувстваш лудо. А за едно момиче това усещане, дори да е само за пет секунди, е нещо невероятно.”

За раздялата си с бившето гадже, чието име не споменава (предполага се, че става въпрос за диджея Калвин Харис, който в момента има връзка с Тейлър Суифт), Ора признава, че е имало сериозна причина. "Намирах се в онзи етап от връзката, в който смятах, че той не може да направи нищо лошо. Мислех, че ми пази гърба и никога няма да ми навреди.

Така се получи, че песента I will never let you down всъщност се оказа преживяна и доста лична. След нейното пускане на пазара, всичко се промени. Може би причината беше това, че смесих професионалния с личния си живот, бизнеса с любовта. Не знам.”

Слънчевото момиче Рита Ора завладя музикалния свят!

Напоследък Рита има доста изяви в киното. Тя участва с малка роля в шестата част на "Бързи и яростни”, а в момента си партнира с Джейк Джиленхол във филма Southpaw, който трябва да излезе на американския пазар в края на месец юли. В лентата Рита играе ролята на пристрастено към наркотиците момиче, което опитва да прелъсти главния герой - боксьор, в когото се превъплъщава Джейк.

Слънчевото момиче Рита Ора завладя музикалния свят!

За работата си с Принс, с когото Рита има вече три записани песни, разказва, че преди година, когато е бил в Лондон, неговият мениджър се свързал с нейния. "Тогава той каза, че Принс е в града, а аз помислих, че говори за някой от членовете на кралското семейство. Признах, че бих се интересувала повече, ако истинският Принс беше в Лондон. А той каза, че говори за същия Принс…”

Но за да постигне всичко това, което има днес, Рита преминава през много перипетии. "Имало е нощи, в които съм стояла будна и съм си мислела просто да пусна музиката си безплатно в интернет и да зарежа всичко останало. Но после съвестта ми се обажда и ми казва, че трябва да съм търпелива и да мисля стратегически.”

Слънчевото момиче Рита Ора завладя музикалния свят!

Изглежда подобни съвети са си казали думата, защото Рита днес е звезда от световно величие, която твори, а не копира, и създава свой собствен стил на музика, мода и живот!

Ако тази статия ви е харесала и искате да следите още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay