Мъжете в живота на Дженифър Анистън

Мъжете в живота на Дженифър Анистън

Когато става въпрос за справяне с медийното внимание, никой не познава играта по-добре от Дженифър Анистън - ето защо, когато погледнем назад към дългата история на звездите, може да е трудно да се отделят фактите. След като стана известна в средата на 90-те години, благодарение на "Приятели", Анистън беше почти навсякъде в медиите, както и след раздялата й с Брад Пит през 2005 г. Слуховете за любовният живот на Анистън са безкрайни. 

През своята десетилетна кариера обаче Анистън по някакъв начин е успяла да преодолее всяка медийна буря, и това включва често инвазивните запитвания за любовния й живот. Обичаме откровеността и увереността, с които тя говори за предишните си връзки, както и как постоянно проявява уважение, когато обсъжда някой, замесен в личния й живот.

"Моите бракове, те бяха много успешни, по мое [лично] мнение", призна тя пред Тиг Нотаро през 2018 г., имайки предвид бившите си партньори Брад Пит и Джъстин Теру. "Когато приключиха, беше направен избор, защото избрахме да бъдем щастливи."

След всички тези години, ние все още сме наистина заинтересовани да научим повече за това как една от най-големите звезди на Холивуд може да балансира работата си и личния живот. Връщаме се възможно най-назад в романтичния живот на Анистън, обръщайки се към миналите й връзки. 

Тейт Донован

Първата голяма известна връзка на Дженифър Анистън била с актьора Тейт Донован. Двойката започнала да се среща през 1995 г., по времето, когато Анистън била във възход, благодарение на малко шоу, наречено "Приятели". Двамата се срещали около три години, преди да тръгнат по различни пътища през 1998 г.

Въпреки че раздялата им била доста приятелска, не била по-малко трудна. Като за начало актьорите бяха две от най-големите звезди на 90-те. Да не говорим, че Донован получи роля в "Приятели", където изигра любовник на Анистън.

"Това бяха само шест епизода. Искам да кажа, само защото се разделихме. Бяхме като "Хей, не можем ли да продължим да правим това? "Защото това е наистина болезнено и трудно", каза Донован пред Us Weekly през 2018 г. "Хората, които знаят, че сме излизали, мислят, че сме се срещнали в" Приятели ". Но всъщност бяхме излизали две години преди това и всичко беше свършило, когато бяхме заедно в "Приятели".

Брад Пит

След тригодишната си връзка с Донован, Анистън започва да се среща с Брад Пит. Романтиката на емблематичната двойка започва през 1998 г. и те се срещат около две години до сватбата си през 2000 г. Двойката била във фокуса на медиите непрестанно и нещата не се подобрили, когато Пит участва заедно с Анджелина Джоли във филма г-н и г-жа Смит.

Анистън и Пит обявиха раздялата си в началото на 2005 г. и финализираха развода си през октомври същата година. Непосредствено след това вниманието беше насочено към отношенията на Пит и Джоли. Но двойката успя да издържи на медийната буря, докато в крайна сметка се раздели през 2016 г., след повече от десетилетие и шест деца заедно.

Що се отнася до Пит и Анистън, двамата привидно са се добрали до по-добро място в отношенията си след развода. През 2020 г. те работеха заедно върху Fast Times в Ridgemont High, и изглеждаха наистина подкрепящи се един друг на Наградите на Гилдията на екранните актьори през 2020 г.

Самата Анистън дори коментира връзката си с Пит през 2015 г. "Ние не сме в ежедневна комуникация", каза тя пред The ​​Hollywood Reporter. "Но не желаем нищо друго освен прекрасни неща един за друг. Никой не е направил нищо лошо. Знаеш какво имам предвид? Беше просто като, понякога [се случват] такива неща."

Винс Вон

След публичния си развод с Пит, Анистън започна да прекарва много време с колегата си Винс Вон. За съжаление връзката беше доста краткотрайна. Поради медийното внимание, фокусирано върху Анистън след раздялата й с Пит, обстоятелствата на връзката просто не можеха да надживеят постоянните папараци.

"За мен лично-и мисля, че повечето известни актьори, които са заедно, се чувстват по този начин-никога не съм се наслаждавал на папарашката страна", каза той пред сп. "Плейбой" през 2015 г. за Us Weekly. "Харесваш някого и прекарваш време с него; това е отделно и всичко беше наред. Но наистина прекарах по-голямата част от това време в търсене на начини да не бъда сниман от папараци."

Джон Мейър

Тук ще бъдем честни. Тази връзка наистина ни изненада. Между 2008 и 2009 г. Анистън имаше отново и отново връзка с певеца Джон Майер. Най-забележителното им публично изявление дойде на 81-ата годишна награда "Оскар". След раздялата им обаче Майер направи някои изявления за Анистън, която е осем години по-голяма от него.

"Винаги ще съжалявам, че не продължи", каза той пред Playboy след раздялата, според Мари Клер. "По някакъв начин бих искал да мога да бъда с нея. Но не мога да променя факта, че трябва да съм на 32 ... Една от най-значимите разлики между нас беше, че туитвах. Имаше слух, че съм бил изхвърлен, защото съм туитвал твърде много. Това не беше така, но беше голяма разлика."

Анистън обаче все още вижда Майер като "прекрасен човек", според изданието. "Ние се грижим един за друг. Смешно е, когато достигнете място в една връзка и двамата осъзнавате, че може би трябва да направите нещо друго, но все пак наистина, наистина се обичате. Болезнено е", каза тя за Vogue, според Marie Claire.

Джъстин Теру

Връзката на Дженифър Анистън с Джъстин Теру всъщност се връща доста назад. Двамата се запознават за първи път през 2007 г., когато общият им приятел Бен Стилър ги среща. Но те започват да се срещат едва три години по-късно през 2010 г., докато работят по филма Wanderlust.

Две години по-късно, през август 2012 г., Анистън и Теру обявиха годежа си и сключиха брак през 2015 г. За съжаление обаче романтиката на двойката приключи, когато взеха решението да се разделят през 2018 г. Но Анистън и Теру изглежда са останали невероятно подкрепящи се един друг.

По време на брака им дори Теру призна, че има някои предизвикателства пред това да бъдеш женен за Анистън- повечето от които са създадени от внимателното проучване около нея. "При идеални обстоятелства сте известни с това, което правите, или с приноса си в изкуството, литературата, филмите, каквото и да е. Дори да е отрицателен преглед, добре - каза той пред Rolling Stone през април 2021 г. - Но има хора, които са любопитни само за личния живот на други хората ..."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay