Мъжките лъжи за размера, бройката и височината

В тази статия ще разберете защо мъжете ни лъжат за дреболии

Мъжките лъжи за размера, бройката и височината

Не само жените лъжат, правят го и мъжете. Те обаче лъжат за неща, за които няма смисъл, което е странното в случая.

Ние събрахме някои от най-разпространените лъжи, които мъжете произнасят и ги събрахме в тази статия. Ако ви е интересно да разберете защо мъжете лъжат, че обожават да тренират и че са спали с десетки жени, прочетете по-долу!

"Естествено, че не изглеждаш дебела”

Редовният въпрос, който задаваме на половинките си - "Скъпи, изглеждам ли дебела в това?" И редовният отговор - "Естествено, че не". Всъщност смеят ли изобщо мъжете да ви кажат истината? Не, разбира се. Те много добре знаят, че честният отговор не е добра идея, защото последствията вероятно няма да са добри за тях.

"Разбира се, че не влизам в порно сайтове

Всички мъже влизат в тези сайтове от време на време. Ако гаджето ви каже, че не го прави, да знаете, че ви лъже. Просто фактът, че в интернет има толкова много материал относно тази индустрия, е твърде изкушаващ. Така, че дами, не се сърдете. Мъжка му работа!

"Аз съм много важен в работата си”

Мъжете не лъжат какво работят, но въпросът за това каква точно е ролята им на работното място, няма честен отговор. Обикновено обичат да преувеличават за тази част от живота си с цел да се изтъкнат. Често казват, че работят повече, отколкото в действителност. Ако още сте в началото на връзката си, се пригответе за още "бели” лъжи.

"И аз те обичам”

Не казваме, че всеки път, когато половинката ви каже, че ви обича, лъже. Просто понякога  го казва без да се замисля, за да може да избегне скандал или дребен спор. Или просто, за да спрете да му пълните главата с информация, която не го интересува. Обаче съществуват и мъже, които го казват без да го изпитват изобщо. Обикновено го правят, за да вкарат някоя мацка в леглото, още в самото начало на срещите им. Момичета, внимавайте!

"Висок съм 1,89 см”

Лъжата с височината не минава в реалния свят. Това обаче не пречи на виртуалните Ромеовци да послъгват за тази си даденост. Това преувеличаване на истината им помага да си уредят доста срещи. За съжаление, както сами се досещате, не стигат до втора такава.

"Заклевам се, че това ми е бройката”

Дами, ако попитате мъж с колко жени е спал, се пригответе да чуете лъжа. По принцип всички преувеличават, за да се изкарат съвършени любовници. Истината е, че на този въпрос няма правилен отговор. Ако мъжът е спал с малко жени, ще си помислите, че не го бива в леглото. Ако пък чуете обратното, ще помислите, че е пълен женкар. Всяка от вас ще трябва да преценява сама за себе си!

"Имам много интереси и хобита”

Да, ама не! Никой мъж не би си признал, че интересите му се свеждат до гледането на телевизия, а хобитата - до надпиването с бира. Затова те си избират дадена тема, която би се харесала на женската част, прочитат по нещичко и ако стане дума за това, лъжите започват. Дори да хванете мъж в такава лъжа обаче, вземете предвид, че поне се е постарал да скалъпи нещо.

"О, да, на 35 съм!”

Не само жените послъгват за възрастта си. Мъжете също го правят. По-младите прибавят някоя и друга годинка, за да изглеждат по-мъжествени. За сметка на тях по-възрастните ги спестяват, за да постигнат обратния ефект. От една страна с право - никой не си пада по чичковци. От друга обаче, не е добре да започваш връзка с такава лъжа.

"Скъпа, не знам дали ще можеш да се справиш с мен”

Дойде времето на лъжата за размера. Има мъже, които няма нужда да лъжат за спецификите на мъжкото им достойнство, но по-голям процент от тях го правят. Това е нещото, за което винаги преувеличават. Когато става въпрос за размер, единственото, което ще чуете, е "Огромен е!". Все едно няма да разберете, че това, което казват, може да се окаже невярно...

"Не се притеснявай, добре съм”

Често това е лъжа, произнасяна от жените. Оказва се обаче, че този проблем се среща и при мъжете. Те са известни с това, че не обичат да говорят за чувствата си. Затова понякога прибягват към тази лъжа. Просто не им се обяснява и не им се говори часове наред, както го правят жените.

"Нямам търпение да се видя с родителите ти”

Той може да се наслаждава на компанията на родителите ви и да ги харесва, но в момента, в който чуе, че трябва да се среща с тях, нещо превключва. Дори да обожава гозбите на майка ви или огромния телевизор на баща ви, нищо не може да го накара да се ентусиазира за срещата с тях. Готов е дори да се заеме с домакинската работа, за да избегне събитието.

"Обожавам да блъскам във фитнеса”

Поредната лъжа. Мъжът може да не е играл шах от години. Какво остава за спорт, изискващ истинско движение! Въпреки това без проблем ще го чуете да казва колко обича тренировките. На какво се дължи това, не знаем, но може би е свързано с тестостерона. Хормоните обаче не оправдават поредната лъжа в списъка.

Засега спираме дотук, но ако научим още интересни неща, за които мъжете ни лъжат, няма да се поколебаем да ги споделим с вас.

Ако статията ви е харесала станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



18
Не е посочен 14.03.2014|16:53
За бившите според мен е безсмислено да се пита.
17
Не е посочен 13.03.2014|17:01
"Естествено, че не изглеждаш дебела” - ако каже обратното дали ще е по-добре.
16
Не е посочен 13.03.2014|16:51
Ох , така са ми ясни техните лъжи ... до болка са ми познати .
15
Не е посочен 13.03.2014|16:40
Много гнусно е да се лъже за такива неща.
14
Не е посочен 13.03.2014|16:39
Жените сякаш не лъжат ;)
13
Не е посочен 13.03.2014|15:46
Някои от тези неща могат да минат и в графата благородни лъжи. ;)
12
Не е посочен 13.03.2014|15:39
МНого ми беше интересно да разбера това :)
11
Не е посочен 13.03.2014|15:00
според мен това е най-голямата лъжа, която се казва :)
10
Не е посочен 13.03.2014|14:47
жените и те лъжат за бройката хаха
9
Не е посочен 13.03.2014|14:33
всеки послъгва понякога и мъжете и жените :)
8
Не е посочен 13.03.2014|14:10
:)) изобщо ги изкарахте мъжете че не трябва хич да им хващаме вяра.
7
Не е посочен 13.03.2014|13:58
това са необходими лъжи:)
6
Не е посочен 13.03.2014|12:00
На лъжата краката са къси .
5
Не е посочен 13.03.2014|11:39
И аз съм забелязала, че лъжат за тези неща. Мисля, че не е нужно да го правят, но явно тяхната психика е такава.
4
Не е посочен 13.03.2014|10:57
Мъжете действително много лъжат, особено някои от тях, като че ли им е вродено, в кръвта им е, може да излъжат за някоя велика глупост, но трябва да го направят, не разбирам поведението им в такива моменти.
3
Не е посочен 13.03.2014|08:17
Повечето лъжи просто са им заложени на мъжете.
2
Не е посочен 12.03.2014|22:20
Не ги разбирам да лъжат за височината си, за годините като това няма как да не се разбере.
1
Не е посочен 12.03.2014|20:18
"Обожавам да блъскам във фитнеса” - Да, на мен ми доставя удоволствие да го правя и странен ли трябва да се почувствам? За бройките си също не лъжа, както и за височината. Какво по-хубаво да се разкриеш такъв какъвто си пред една и да те хареса заради искреността ти пред нея, а не заради лъжите, с които я заблуждаваш от самото начало. Аз съм на 100% сигурен, че истинските жени ценят това!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay