Най-сексапилният мъж Крис Еванс вече не е ерген!

Крис Еванс вече не е на пазара! Само няколко дни, след като бе обявен за най-сексапилния мъж на планетата, се оказа, че вече сърцето му е заето. Какво ли е усещането да имаш връзка с най-горещия мъж на света? Ще трябва да попитаме актрисата Алба Баптиста.

Анонимен източник споделя пред People, че Еванс има връзка с Алба Баптиста от повече от година и отношенията им са наистина сериозни. Той добавя, че гълъбчетата са влюбени и Крис никога не е бил по-щастлив. Освен това семейството и приятелите му я обожават.

Слуховете за връзката на двойката се носят от месеци. Фенове с папарашки наклонности забелязват, че Баптиста последва актьора и няколко членове на семейството му в Instagram още през 2021 г., а наскоро публикация за Хелоуин налива още масло в огъня. Еванс споделя публикация в Instagram с две тикви на 31 октомври и феновете светкавично забелязват, че те са идентични с тези от пост в профила на Баптиста. Най-голямо подозрение буди обаче фактът, че той харесва снимките ѝ само секунди, след като са били качени.

Еванс, най-известен с ролята си на Капитан Америка, е свързван с редица жени през годините. Звездата има краткотрайна връзка с Минка Кели през 2006 г. и също излиза с Джени Слейт в периода 2016-2018 г. Не се знае много за историята му Баптиста, но тя участва в редица португалски филми и наскоро се появи в "Warrior Nun" на Netflix в своя англоезичен дебют.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay