Наръчник за правилно използване на спирала

Как да боравите със спиралата за мигли сякаш е магическа пръчица

Наръчник за правилно използване на спирала

Да открие перфектната спирала за своите мигли е сред мисиите в живота на всяка жена. А съвършеният продукт от този тип трябва едновременно да придава обем, да извива и в същото време да не заплита ресниците.

Именно понеже повечето дами подхождат към всяка нова спирала, търсейки у нея всички тези качества накуп, в крайна сметка остават разочаровани, без да взимат предвид факта, че може би просто не нанасят продукта правилно.

По тази причина днес ще ви дадем няколко ценни съвета как да полагате спиралата така, че да постигнете максимално добър резултат. В допълнение ще ви предложим и идеи как значително да удължите живота на туша.

Наръчник за правилно използване на спирала
Четете внимателно
Никога не забравяйте да хвърляте по един поглед на малките буквички, с които е обозначен съставът на спиралата. Особено ако очите ви са чувствителни. Най-силните алергени са ланолин и естествен восък. Евентуални дразнители биха могли да бъдат и ярките пигменти при цветните спирали.

Използвайте носа си
Да, правилно, не забравяйте да подушите тестера на продукта, преди да се впуснете в покупка. Острата миризма издава наличието на вредни химични съставки в спиралата.

Следете календара
Не забравяйте, че дългият срок на годност, означен върху опаковката, важи за неразопакован продукт. Веднъж отворена, спиралата всъщност се "радва” на сравнително кратък живот - едва шест месеца.

Наръчник за правилно използване на спирала
Затягайте добре
Винаги затваряйте добре капачката на спиралата си и я дръжте отворена, единствено докато нанасяте туш на миглите си. В противен случай тушът ще засъхне светкавично бързо.

Хигиенизирайте
Не забравяйте поне веднъж на две седмици да измивате добре четката с вода и сапун, след което да я подсушите старателно, преди отново да я върнете във флакончето. По този начин ще предотвратите риск от развиване на бактерии в туша, а в същото време и предпазвате миглите си от слепване.

Използвайте пудра
За да "залепне” по-добре спиралата за миглите ви, а и за да се предпазите от размазване, предварително нанесете с пухкава четка фин воал пудра върху ресниците.

Наръчник за правилно използване на спирала
Ако тази статия ви е харесала, харесайт еи страницата на Jenite във Facebook!

11 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay