Не може да гледа Алекс с новия? Защо Петканов не посети сватбата на Кадиев?

Не може да гледа Алекс с новия? Защо Петканов не посети сватбата на Кадиев?

Редица видни личности, включително приятели и колеги, присъстваха на сватбата на Александър Кадиев и неговата възлюбена Ивелина Чоева. Сред гостите обаче липсваше Даниел Петканов, както беше забелязано от Intrigi.bg. Въпреки че Александър Кадиев и Даниел Петканов бяха близки приятели и си сътрудничиха в "България търси талант", решението на бившия съпруг на Александра Богданска да не присъства на тържеството предизвика известно напрежение между двамата мъже.

Предполагаемата причина е доста тривиална, което накара мнозина да подозират, че истинската причина се крие в присъствието на Алекс и новата ѝ половинка на събитието. "На Сашо му стана обидно от отказа на Дани, тъй като той наистина го уважаваше и бяха близки, особено по време на брака на Дани и Алекс", споделиха източници, запознати със ситуацията.

След раздялата на Даниел и Александра връзката им охладня, като Петканов постепенно се отчужди от колегата си. Това отчуждение се задълбочи, когато Алекс започна романтична връзка с Мартин Светломиров, с когото Ивелина и Александър впоследствие станаха приятели. Присъствието на Мартин на сватбата допълнително обтегна отношенията между Даниел и Александър.

Въпреки това, Александър първоначално вярваше, че Даниел ще преодолее различията им и ще присъства на церемонията, тъй като все пак бяха минали години от развода им. В края на краищата, помисли си Александър, те трябваше да оставят миналото зад гърба си. Ясно е обаче, че Даниел не успя да преглътне мъжка гордост, когато разбра, че Мартин е сред поканените на сватбата.

Докато някои може да твърдят, че реакцията на Даниел е неоправдана, други смятат, че тя отразява трудността, която хората понякога изпитват, когато трябва да се справят с промяната и да продължат напред след края на една връзка. Независимо от причината, едно е сигурно: решението на Даниел Петканов да не присъства на сватбата на Александър Кадиев добави още един слой напрежение към вече заплетените отношения между тези някога близки приятели.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay