Нова противоречива модна тенденция: Пола върху пола

Полите на няколко пласта са най-новата тенденция, а креативността е един от отличителните ѝ елементи. Като се замислим, рядко идва модна вълна, която не изисква цялата ви заплата. Сигурни сме, че за тази вече разполгате с всичко необходимо в гардероба си.

В случая напластяването на поли не е запазено само за тях. Ще откриете визии, създадени във всевъзможни варианти - от поли, рокли и дори дълги ризи с копчета. Можете наистина да отворите вратите към въображението и да си поиграете с контрастни щампи и текстури. Също така, не забравяйте и различните дължини. Като цяло, ако сте разпределяли бюджета си за мода, за да се опитате да се ориентирате във всички актуални напоследък тенденции, най-накрая можете да си поемете дъх. Тенденцията започва с това, което вече имате под ръка.

Контраст

Първото правило за наслояване на полите е, че няма правила. Една обща тема обаче е идеята за контраст, обикновено в текстура или шарки. Може да съчетаете къса пола върху такава от по-ефирна материя. Два различни шарки с две различни текстури - имате перфектната комбинация.

Две дълги поли като рокля

Нова противоречива модна тенденция: Пола върху полаInstagram

Ако искате да създадете шикозна визия, @lukesova.vera ни напомня, че имате нужда само от две поли и малко изобретателност. Тази колоритна рокля без презрамки се постига чрез наслояване на еднакви поли в различни цветове. Едната се носи традиционно на талията, а другата е разположена под мишниците точно както бихте направили с рокля в стил бандо. Ефектът е зашеметяващ, особено с ярките цветове - все пак идва лято. Плюс това, използването на вертикални плисета в цялата визия създава повече височина и визуален интерес. Завършете с обивки на ток.

Пола върху рокля

Използването на рокля като основен слой осигурява уникална основа за надграждане, особено след като приемствеността между горната и долната част добавя малко блясък. Въпреки това, добавянето на горна пола създава по-добре балансиран стил. Ключът тук е полите да имат еластична лента или еластични материали, което ги прави по-лесни за носене върху рокля.

Пола от тюл

Нова противоречива модна тенденция: Пола върху полаInstagram

Мислете за тюла като за инструмент за създаване на обем, точно като @e.manovation. Тюлът ще добави невероятна текстура, но въпреки това тъканта е доста тънка. Така че дори и с множество слоеве, пак е лесно да обличате други поли отгоре. Изберете няколко смели цвята или дръжте един неутрален нюанс под ръка, за да получите най-добрата комбинация.

***

Най-важният елемент, на който трябва да обърнете внимание е еластичността. Създаването на модерен външен вид е лесно, ако съчетаете тънка базова пола с бухнала мини отгоре. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay