Нови филми, които всяка дама трябва да гледа

Нови филми, които всяка дама трябва да гледа

В най-голямата филмова база данни в света - Internet Movie Database (IMDb) - има повече от 400 000 пълнометражни филма. Ако всеки филм е дълъг около 90 минути, ще трябва да прекараме около 70 години (без храна, сън или работа), за да ги изгледаме. Естествено, не е възможно да гледаме всички филми, които искаме, но има такива, които наистина си заслужават да бъдат изгледани. 

Ето няколко нови филма, които всяка дама трябва да гледа:

1. The Aftermath (2019)

1946 г.- Германия се опитва да се събере след поражението от Втората световна война. Колкото и странно да е, бившите им врагове помагат на страната. Британец на име Люис Морган (Джейсън Кларк) идва в наскоро разрушения Хамбург заедно със съпругата си. Той е настанен в къща, която е била отнета от немски архитект на име Люберт (Александър Скарсгард). Но бившият собственик на къщата все още продължава да живее там с дъщеря си.

Започва любовна история между него и Рейчъл (Кийра Найтли), съпругата на Люис. И въпреки че описанието изглежда като типичен романтичен филлм, все пак става дума за това как всеки един персонаж се опитва да се справи с трагичните последствия от войната.

2. Brittany Runs a Marathon (2019)

Британи (Джилиън Бел) има нископлатена работа, няма амбиции, няма цели и няма любовен живот. След медицински преглед тя осъзнава, че трябва да свали доста килограми. Но тя няма пари, за да започне да тренира във фитнес зала. И така, тя обува маратонките си и започва да тича.

След като преодолява вътрешната борба със себе си, за да промени навиците си, тя започва да се радва на тази нова част от живота си. И тя решава да се включи в Ню Йоркския маратон.

3. American Woman (2018)

Дебра (Сиена Милър) е 32-годишна жена в разцвета на силите си. Но на нейната възраст тя вече е баба. Дъщеря й Бриджит, за съжаление на Дебра, забременява. Грешен момент, грешно гадже, грешни решения - и тя е 16-годишна майка. Но Дебра подкрепя дъщеря си, помага й с внучето и се опитва да остане позитивна, доколкото може.

Тогава дъщеря й изчезва. В продължение на 11 години Дебра все още има надежда, че един ден отново ще види дъщеря си. Тя управлява екип от доброволци, които се опитват да намерят Бриджит, учи, работи, отглежда внука си и се отървава от всичките си лоши навици. Историята на Дебра доказва, че всеки може да се окаже в трудна ситуация. Просто е въпрос на това как се справяме и дали можем да се научим да живеем при тези обстоятелства или не.

4. Paradise Hills (2019)

Ума (Ема Робъртс) предизвиква срам на цялото си семейство. Тя не иска да се съобразява с правилата и традициите на семейството си, като да се омъжи за мъжа, който родителите й избрали за нея. Родителите й я изпращат в Paradise Hills, където жените биват превръщани в дами - елегантни, учтиви и лесни за контрол.

Графикът на това място включва развлекателни упражнения, спа процедури и терапевтични сесии. Много от нас биха искали да прекарат ваканциите си по този начин. Но зад красивите пейзажи, луксозните рокли и сладките усмивки се крият ужасни тайни. Ума чувства, че има нещо нередно с мястото и се опитва да започне бунт. 

5. Wild Rose (2018)

Роуз-Лин (Джеси Бъкли) наистина иска да стане звезда. Но по пътя към целта си тя среща много препятствия. Живее в Шотландия, току-що излязла от затвора и има 2 малки деца. Всяко едно от тези неща може да спре повечето хора, но не и Роуз-Лин. Собственикът на къщата, в която работи като икономка, я чува да пее и осъзнава, че е много талантлива, затова й помага да намери подходящите продуценти.

Роуз-Лин преследва целта си. Ще чуете много кънтри песни и ще видите задкулисната реалност на шоу бизнеса. В един момент тя ще трябва да избере кое е по-важно за нея: музиката или семейството.

6. The Aeronauts (2019)

Свикнали сме да гледаме прогнозите за времето на екраните на смартфоните си ежедневно. И е трудно да си представим, че в миналото се смятало, че метеорологията е фантастика, а не истинска наука. В края на 19 век изследователят Джеймс Глайшър (Еди Редмайне) решава да докаже обратното. Негова партньорка била Амелия Ррен (Felicity Jones) - акробат, който се интересува от балони.

7. Ordinary Love (2019)

Джоан (Лесли Манвил) и Том (Лиъм Нийсън) са женени от много години. И по време на брака си те успели да запазят дълбоко уважение един към друг. Те живеят нормален живот, докато Джоан не получава ужасна диагноза. Лекарите откриват рак на гърдата.

Какво правиш, когато целият ти свят започне да се руши?...

8. Ride Like a Girl (2019)

Целият живот на Мишел Пейн е свързан с конете. Не може да си представи живота си без да язди, прекарва цялото си свободно време в тренировки и мечтае да участва в престижен турнир. Но всички я гледат доста странно. Хората са сигурни, че жените трябва да са на трибуните, а не на конете.

Но това не спира Мишел. Готова е да пожертва всичко, дори собствения си живот, за да постигне целта си. Това е истинска история и знаем края: Мишел ще бъде първият жокей, спечелил купата. Но все още е невероятно интересно да гледате пътя й към целта.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay