Обувката, която "говори" за цяла колекция

Обувките на противоречието

Тя е бунтарка, но обича комфорта. Не полага огромни усилия за нещата от живота, но винаги изглежда изумително. Не обича блясъка и показността, но ѝ харесва да блести. Не обича и обикновените материи, защото не е обикновена, но не залага на такива, които я поставят в рамка или говорят за статуса ѝ.

 

Тя е жената-идеал в новата колекция на "Ralph Lauren”. А тъй като жените говорим на "езика на обувките", ние ще ви покажем само един чифт сандали и вие моментално ще разберете какво е целял американския дизайнер и какво го е вдъхновило.

 

Jarie са сандали от кафява кожа с лек ефект на износване и напомнят за онзи див и свободен живот на Запада. Изглеждат удобни и познавайки творенията на дизайнера, едва ли е изневерил на себе си що се отнася до комфорта.

Представям си дори как изминавам целия град с тях, а те продължават да ме водят напред. До момента, в който Jarie се обърнат – токчето няма да позволи на никого да напусне града, защото блясъка му принадлежи на оживените, забързани улици.

 

Това е контрасът и противоречието на материи и стилове, които абсолютно властват в цялата пролетно-лятна колекция на "Ralph Lauren”.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay