Онлайн прожекция на филма "Каузата Семейство"

Онлайн прожекция на филма "Каузата Семейство"

БОЛД организира безплатна онлайн прожекция на филма "Каузата Семейство” (с продължителност 23 мин.), която ще може да бъде гледана на живо във Facebook страницата – БОЛД – Българска общност за либерална демокрация.

На 12.05.2020 г. от 17:00 ч. ще имате възможността да задавате въпроси и да правите коментари по време на самото излъчване. На въпросите ще бъде отговорено по време на последваща онлайн среща.
 
В последните години темата за семейството, семейните ценности и правата на детето в нашата страна придоби силна чувствителност и се превърна в арена на сблъсъци между противоположни позиции на различни организации и движения.
 
В края на януари 2020 г. БОЛД инициира открита дискусия по темата за подкрепа на семейството и децата под надслов "Могат ли правата на детето на бъдат в разрез с правата на неговото семейство?”, за да събуди конструктивен диалог между двете страни.
 
Филмът "Каузата Семейство” показва една автентична среща на различни общности, които започнаха градивен, уважителен и съдържателен диалог, продължението на който би било от полза и на семействата, и на децата на България.
 
Участниците във филма:
Д-р Красимир Кънев – председател на Български хелзинкски комитет
Проф . Ивайло Дичев – преподавател по антропология
Доц. Димитрина Петрова – правозащитник, инициатор на БОЛД
Проф. Антоний Тодоров – политолог
Доц. Валентина Георгиева – социолог
Калина Зафирова – младежки активист
Участници от публиката: Гален Тодоров, Никита Ганев, Михаела Божанкова, Милко Божанков, Севина Хаджийска, Диана Димова, Карина Ламар

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay