Пазаруване в последния момент

Предложения за подаръци, купени в последния момент

Спокойно можем да дадем "Старт” на финалните приготовления за Коледа, тъй като остават 2 дни до светлия празник. Сигурни сме, че точно в този последен момент повечето от вас ще се втурнат да избират подаръци за всички онези близки и далечни приятели, за които не са се сетили в работно време. Затова ви предлагаме нашият примерен избор на артикули и за мъже, и за жени. По трички, но добрички идеи за подаръци.

Женско царство
Не е тайна, че жените и парите имат някаква връзка на подсъзнателно ниво, която се осъществява поне в едната посока - жените обичат парите. Ето защо подаряването на портфейл с паричка вътре би било едно добро пожелание за материално благополучие. Ключодържателят в предложения комплект пък със сигурност ще влезе в употреба - всяка жена има огромна връзка ключове в чантата си, половината от които не знае за коя врата са. Така поне връзките ще станат две.

Глупавият помни, а умният си записва. Следователно, тефтерът е символ на признание пред умствените възможности на вашата приятелка. Ластикът, който минава през двете корици, е гаранция, че страниците няма да бъдат измачкани и в най-пренаселената дамска чанта.

Ако смятате, че е сладко да подарите плюшена играчка, то нека бъде голяма, за да е удобна за гушкане. Съдбата на малките плюшени сърца и мечета е да събират прах по рафтовете. Тази овца обаче ще се озове на почетното място под завивката, особено ако вашата близка обикновено прекарва нощите си сама. Не се притеснявайте, че това животно ще бъде прието като намек - измислили сме ви и хитро обяснение. Просто ще кажете, че според китайския хороскоп, овцата е елегантна, артистична и влюбена в природата. А пък вече с какъв подтекст ще я подарите, само вие ще си знаете.

Мъжка му работа
Докато животът на жените се изчерпва с дебели пачки, които да бъдат изхарчвани, мъдри мисли, които да бъдат записвани и някой за гушкане, то при мъжете балансът е полза на забавлението. Те не му мислят много-много, но пък имат един куп срещи, запознанства и важни неща за вършене. И понеже хич не са привърженици на запаметяването и планирането, един органайзер няма да им бъде излишен. В него вашият другар може да си запише и някой друг телефонен номер на симпатична кака, като тази от следващото ни предложение.

За какво му е на един мъж халба, това е пределно ясно на всички ни. Но консумацията на тъмна бира в празничните, а и делничните дни, ще бъде с пъти по-приятна, ако чашата е с лик на знойна красавица. Предложението от снимката е едно от много забавни решения на проблема с подаръка.

И ако вашият приятел не е любител на бирата, имаме още едно, последно предложение как да го зарадвате. Бар сетът за вино съдържа спиртомер, тапа и тирбушон. Изглежда изискано в тази дървена кутия с подплата, пък и самите аксесоари са с красива облицовка. Всеки мъж би засиял от радост, ако получи подобен подарък. А и винаги може да си присвоите чуждите вещи, стига да се престорите, че не знаете поговорката: "Подарена къща назад не се връща!”.

Подборът и снимките са направени с любезното съдействие на Orange Center Mall Serdika.

За нея
SM Caprice Set портмоне и ключодържател - 39.95 лв
Тефтер Esprit - 24.90 лв
Плюшена овца - 68.95 лв

За него
Органайзер Filofax - 155 лв
Халба Ritzenhoff - 39.90 лв
Бар сет за вино Vertini - 22.90 лв
5 7
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay