Период на тежка депресия: Зуека с откровения за живота си в Испания

Период на тежка депресия: Зуека с откровения за живота си в Испания

Васил Василев-Зуека наскоро разкри, че е преживял период на депресия след преместването си в Испания. Тази емоционална борба възникнала през лятото, когато продажбите на картините му намалели значително поради сезона на ваканциите, което го накарало да вярва, че хората са спрели да купуват произведенията му. Въпреки тези предизвикателства, Зуека намери утеха в рисуването, заявявайки, че то успешно запълва всяка празнина, която може да се появи от липсата на актьорска игра.

Семейството на Зуека разчита до голяма степен на неговия артистичен талант, за да свързва двата края. Съпругата му Ани му помага всеки ден в управлението на бизнеса с изкуството, докато самата тя се опитва да пробие като художник в Испания. Преди да се преместят, Ани работеше като асистент-режисьор в различни продукции на Маги Халваджиян, където се запозна с Васил. Сега тя използва уменията си в нова област, подкрепяйки съпруга си в артистичните му начинания.

Живеейки в красивото крайбрежно градче Алтея, Зуека и семейството му са създали нов живот за себе си в слънчева Испания. Градчето се намира на Средиземно море, осигурявайки живописна обстановка както за творчество, така и за почивка. За актьора морето символизира постоянство в живота му, въпреки че е живял в София и е роден в Сливен.

Решението на Зуека да напусне България беше смело, но необходимо за него и семейството му. Той подчертава значението на вземането на решения и преследването им с решителност, тъй като опитът му показва, че когато човек има цел, той се бори лесно, за да я постигне. Основната причина за преместването им е да осигурят по-добро образование и спокойна среда за сина си Стефан.

По-голямата дъщеря на Зуека, Девина, първоначално имаше трудности в приемането на промяната, но в крайна сметка се приспособи и дори прояви разбиране към решението на родителите си. Тя е живяла в Англия като студентка и е свикнала с пътуващия начин на живот на родителите си, докато растяла с театър "Кредо", където майка й, Нина Димитрова, все още работи. Днес Девина управлява уебсайта, чрез който баща й продава картините си, демонстрирайки подкрепата си за артистичната кариера на Зуека.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay