Плюсове и минуси на секса за една нощ

Плюсове и минуси на секса за една нощ

Чудите се дали свалките за една нощ са окей или не? Ето списък на няколко плюсове и минуси, които ще ви помогнат да размислите дали си струва да го направите или не. От наличието на чувства до привързаността, има много моменти, които трябва да вземете предвид.

Емоции

Плюсове: Сексът за една нощ е свързан с похотта. Любовта никога не е в картинката и не трябва да я има. Една нощ с някой, който ви привлича сексуално, е перфектна в този сценарий.

Минуси: Има вероятност да се привържете. Това важи особено много за по-емоционалните хора. Привързаността се случва често, така че направете стъпката само ако знаете, че няма да се привържете прекалено.

Неудобство

Плюсове: Да прекарате една нощ с някой, който не познавате, е невероятно. Няма да изпитвате неудобство, тъй като човекът не ви познава.

Минуси: Другият човек няма представа какво харесвате или не харесвате вие, дори може и да не ви попита. Ами ако той направи нещо, от което се ужасявате?

Свобода

Плюсове: Можете да правите луд секс и да осъществите всички ваши желания. Опитайте каквото искате. Това също дава огромен тласък на егото, тъй като вие сте нечие желание в този момент.

Минуси: Да правиш това, което ти е на ум и да си изцяло друг човек е понякога добре, но не позволявайте това да ви стане навик. Тази свобода може да се превърне в зависимост за някои хора, тъй като дава огромен тласък на егото и може да бъде пристрастяваща, ако не е под контрол.

Неизвестност

Плюсове: Не познавате другия човек, така че можете да влезете в съвсем различна роля.

Минуси: Светът е малък и да се натъкнете на него отново е твърде вероятно да се случи, особено ако често ходите на мястото, където сте се запознали преди.

Безопасност

Някои хора предпочитат да правят секс без предпазни средства, но не знаете какво е нивото на хигиена на другия човек. Тук няма плюсове и минуси. Използвайте предпазни средства не само заради възможността да забременеете, но и да се спасите от болести, предавани по полов път.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay