По-дълготрайно червило в 3 лесни стъпки

По-дълготрайно червило в 3 лесни стъпки

Червило, което издържа от обяд до вечер - звучи като мит, нали? Без значение каква трайност обещават различните производителите, със сигурност ще ви се наложи да нанесете по не още два пъти на ден. А добре знаем, че прекомерното нанасяне на червило води до негативни ефекти върху здравето.

Добрата новина е, че имаме страхотен хак, който ще помогне на червилото ви да издържи през целия ден. В този трик се кълнат дори гримьорите на знаменитости като Ким К, Ариана Гранде и още много други.

Ключовият продукт за този хак са сенки за очи на прах. Те служат за "стягане" на продукта върху устните ви. следващата стъпка е балсамът за устни, който действа като лепило, което позволява на цвета на устните ви да остане на мястото си. Ето нашето ръководство стъпка по стъпка:

Стъпка 1: Първата стъпка е да създадете подходящо платно за работа. Колкото по-мека е устната, толкова по-безупречен ще бъде финалният вид. Започваме с ексфолиране на устните, за да премахнем мъртвата кожа. След това хидратираме устните с подхранващ балсам за устни – той трябва да е прозрачен, в противен случай ще повлияе на крайния завършек.

Стъпка 2: Тази стъпка е изключително важна, в противен случай цветът няма да има същата устойчивост. Внимателно попийте балсама за устни с кърпичка, за да премахнете излишния продукт. Устните ви трябва да се чувстват овлажнени, но не и мокри.

Стъпка 3: С помощта на плътна плоска четка нанесете прахообразни сенки за очи по ваш избор върху устната и прелейте цвета. Колкото повече сенки нанесете, толкова по-дълго ще остане червилото, така че не се страхувайте да нанесете повече от един слой.

За по-интензивен цвят: Някои гримьори препоръчват да нанесете червило след балсама, за да придадете по-интензивен цвят. То трябва да бъде в подобен нюанс този на сенките за очи или пресовани пигменти. За розови или прасковени тонове ружовете вършат доста добра работа.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay