По стъпките на баща си: Благой-младши стана футболист

По стъпките на баща си: Благой-младши стана футболист

Най-малкият син на Благой Георгиев започва да играе футбол. Благой-младши, само на 5 години, вече ходи на тренировки, следвайки стъпките на баща си.

Плеймейтката Златка Райкова сподели снимки от една от първите тренировки на малкия Благой на футболното игрище. Тя го подкрепя във всяко отношение, точно както прави и баща му, макар и по-рядко, тъй като момчето живее предимно с майка си.

Благой Георгиев има общо четири деца от три различни жени. Той споделя две деца с Райкова, които са резултат от предишната му връзка с бившата гимнастичка Христина - Йоана и Давид. Георгиев също има дете от връзката си със сексапилната рускиня Есмер, наречено Елай. Другите му две деца, Йоан и Давид, също проявяват интерес към спорта, като Йоан тренира футбол като баща си.

Въпреки че Благой и Златка са разделени от около две години, те продължават да общуват и да вземат решения относно бъдещето на сина си. Благой е напълно подкрепящ решението на малкия Благой-младши да започне да играе футбол, решение, което изглежда следва стъпките на баща му.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay