Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 10

Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 10

Време е за коледни подаръци! Ние от Jenite.bg ви каним под нашата елха, за да превърнем заедно дните до най-светлия празник в магична приказка, изпълнена с усмивки! 

Представяме ви нашия Коледен календар, който ще ви предостави възможността да печелите вълнуващи награди всеки ден. Подаръците са подготвени специално за вас с любезното съдействие на нашите прекрасни партньори. 

Как да се включите? 

От 1 до 25 декември ще публикуваме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН ! Под елхата на Jenite.bg ще откриете разнообразни награди, които ще ви изпълнят с коледно настроение. Успех на всички!

Ден 10

Десетият Giveaway за месец декември ни подсеща отново, че трябва да спортуваме, да се храним правилно и да мислим за себе си. Заедно със Стефани ще зарадваме трима от вас с книгата й "Сладък живот без лишения и диети”, както и с "28-дневна програма за горене на мазнини”

Защото всеки заслужава здравословен живот без лишeния!

"Постарах се да направя книгата максимално практична и да може след прочитането й веднага да започнеш да прилагаш и да действаш. Събрала съм най-важната и базова информация за здравословното и балансирано хранене на достъпен език. За да може да отговори на много въпроси, които може би си задаваш.”

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да се абонирате за профилите на Jenitebg и stephaniesport в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията 2-ма приятели, с които ще изпълните поне една рецепта от книгата заедно!

Коя всъщност е Стефани?

Сертициран фитнес треньор, консултант по здравословно хранене, автор на книга, създател на бранда Lovely и не на последно място майка. 

След като разбира по трудния начин, че за да водиш здравословен начин на живот и да изглеждаш добре, НЕ е нужно да спазваш изтощителни диети, започва да помага и на други жени да повярват в това. 

"Знам, че понякога е трудно да намериш баланса. В ежедневните задачи, приоритети, в храненето. И точно тогава имаш нужда от малко вдъхновение и знания, които ще ти помогнат да се справиш. Защото здравословният живот е щастлив живот!

Моята мисия е да покажа на възможно най-много жени, че всеки може да изглежда и да се чувства добре в тялото си по напълно здравословен и балансиран начин.”

Каква ще бъде наградата?

Трима от вас ще спечелят книгата й "Сладък живот без диети и лишения” в комплект с "28 дневна програма за горене на мазнини”.

Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 10

КНИГА "СЛАДЪК ЖИВОТ БЕЗ ДИЕТИ И ЛИШЕНИЯ"

Това не е просто книга със здравословни рецепти. Това е цял наръчник за това как да имаме "сладък живот”. Как да бъдeм в добра фopма, да изглеждаме добpе и да се чувстваме дoбре БЕЗ да спазваме изтoщителни диeти и да се лишaваме от вкусни храни.

- 54 сладки и солени здравословни рецепти (с баркодове за MyfitnessPal)

- Наръчник за здравословно хранене

- Примерни менюта с изчислени калории

28 ДНЕВНА ПРОГРАМА ЗА ГОРЕНЕ НА МАЗНИНИ

Планер с всичко необходимо, за да влезеш във форма и да изгориш излишните мазнини!

- Видео тренировки

- Примерни дневни менюта

- Дневен мотивационен планер

- Проследяване на прогреса

- Програма за 3, 4 и 5 тренировки седмично

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay