Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 14

Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 14

Време е за коледни подаръци! Ние от Jenite.bg ви каним под нашата елха, за да превърнем заедно дните до най-светлия празник в магична приказка, изпълнена с усмивки! 

Представяме ви нашия Коледен календар, който ще ви предостави възможността да печелите вълнуващи награди всеки ден. Подаръците са подготвени специално за вас с любезното съдействие на нашите прекрасни партньори. 

Как да се включите? 

От 1 до 25 декември ще публикуваме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН ! Под елхата на Jenite.bg ще откриете разнообразни награди, които ще ви изпълнят с коледно настроение. Успех на всички!

Ден 14

Четиринадесетият Giveaway за месец декември е предоставен от нашите страхотни партньори от The Body Shop. Три от вас ще имат възможността да спечелят три от лимитираните зимни комплекти на бранда, а именно Spiced Orange Small XM22, Wild Pine Small XM22 и Слива Small XM22..

Освен с подаръците и времето, прекарано с любимите хора, Коледа е и феерия от аромати. Типичните за зимния сезон ухания на портокал, слива и борови клонки могат да се пренесат и върху кожата ни, за да подхраят освен тялото ни, така и коледния дух.

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да се абонирате за профилите на Jenitebg и thebodyshopbulgaria в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията 2 приятелки, с които обичате да изпробвате различни козметични продукти.

Кои всъщност са The Body Shop?

Историята на компанията започва през 1976 г. Основателката на The Body Shop, Анита Родик, отваря малък зелен магазин в Брайтън с революционното убеждение, че бизнесът може да бъде сила за добро. Компанията никога не е определяла като традиционна, тъй като вече над 40 години защитава различни каузи и ръководи кампании, в името на промяната на нещата, с които не са съгласни, включително и стандартите на индустрията за красота.

Целта, която движи The Body Shop във всичко, което прави, е да съществува, за да се бори за по-справедлив и по-красив свят. Те вярват в това, че бизнесът е сила за добро, защитата на правата на жените и момичетата и убеждението, че всеки е красив.

Каква ще бъде наградата

Три от вас ще спечелят невероятни лимитирани комплекти от марката The Body Shop!

  1. Комплект Слива Small XM22

Комплектът съдържа:

  • Душ гел Слива 250 ml

  • Масло за тяло Слива 50 ml

  • Крем за ръце Слива 30 ml

  • Йогурт за тяло Слива 200 ml

2. Комплект Wild Pine Small XM22

Подреден в очарователна опаковка за многократна употреба, подаръкът е отличен избор за всеки повод.

  • Душ гел Wild Pine 250 мл.

  • Лосион за тяло Wild Pine 200 мл.

  • Крем за ръце Wild Pine 30 мл.

 

3. Комплект Spiced Orange Small XM22

уктите се предлагат в рециклируеми опаковки, които са изработени от 100% рециклирана пластмаса, включително произведена по програмата Community Fair Trade в Индия*. Това дава възможност всеки път, когато се грижите за тялото си, да показвате грижа и отношение към планетата.

Подреден в очарователна опаковка за многократна употреба, подаръкът е отличен избор за всеки повод.

  • Душ гел Spiced Orange 250 мл.

  • Йогурт за тяло Spiced Orange 200 мл.

  • Крем за ръце Spiced Orange 30 мл.

*Кремът за ръце не е произведен в опаковка от рециклирана пластмаса.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay