Подхранващ крем с невен и кокос

Да си направим сами лечебна и хидратираща козметика

Подхранващ крем с невен и кокос

С покачването на температурите кожата ни има все по-голяма нужда да диша. Забравяме за мазните кремове, с които я предпазвахме от студа и вятъра, както и за наслояването с фон дьо тен, което така или иначе не изглежда добре, независимо от сезона. Леката покривна козметика е за предпочитане. Ако е био - още по-добре!

Предлагаме ви да си направите лек крем от напълно натурални продукти. Съставките можете да намерите в специализираните магазини. Необходими са ви 100 милиграма крем от невен и 65 грама кокосова масло.

Загрейте по отделно продуктите на водна баня. След като се разтопят, смесете и бъркайте до получаването на хомогенна смес. Изсипете в стара кутийка от крем или каквото друго имате под ръка. Оставете био крема да изстине и съхрани полезните си съставки. А какви точно са техните свойства?

Невенът подпомага регенерирането на кожата, изглажда неравностите и помага за изчезването на белезите, останали от младежкото или не съвсем акне. Жълтата билка започва да цъфти в началото на юни до началото на есента и поради тази причина е изключително достъпна този сезон.

Кокосът пък е най-добрият хидратант, който можем да си пожелаем. Как с негова помощ да се грижим за косата, можете обстойно да прочетете тук

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 19.06.2012|22:07
Крем за изглаждане на кожата ,почистване на пори и още подробности как може само ж домашни условия да си направим вижте Много добър продукт !!!!!http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/64432
4
Не е посочен 15.06.2012|19:02
Баба ми прави такъв, само че вместо кокос нещо друго слага
3
Не е посочен 15.06.2012|15:47
невенът е чудесно средство за кожата
2
Не е посочен 15.06.2012|15:35
Много интересно;)
1
Не е посочен 15.06.2012|15:20
Интересно, сигурно така вече ще има ефект :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay