Превръщат "Здрач" в телевизионен сериал!

Превръщат "Здрач" в телевизионен сериал!

Сагата "Здрач" получава телевизонна адаптация, предава The Hollywood Reprter.

Сериалът ще бъде базиран на едноименната поредица от книги на Стефани Майърс, която преди това беше адаптирана във филмов франчайз. Понастоящем, все още не е обявена официална платформа, която ще излъчва продукцията.

Според източници Уик Годфри и Ерик Фейг са изпълнителни продуценти. Фейг е бивш съпрезидент на Lionsgate Motion Picture Group, докато Годфри и неговата продуцентска компания Temple Hill продуцират и петте филма "Здрач". Майърс също се очаква да участва в създаването на всеки потенциален епизод.

Припомняме, че първоначално биват публикувани четири романа от поредицата — "Здрач", "Новолуние", "Затъмнение" и "Зазоряване" — публикувани между 2005 и 2008 г. Майърс издаде и книгата "Живот и смърт: Преосмислен здрач" през 2015 г. който размени пола на двамата главни герои, Бела и Едуард. След това Майерс издаде "Среднощно слънце" през 2020 г., който разказва историята на първата книга от гледната точка на Едуард, а не от тази на Бела.

Филмовият франчайз се състои от пет филма и е пуснат между 2008 и 2012 г. Петте филма събраха общо над 3 милиарда долара в глобалния боксофис и превърнаха в звезди главните актьори Робърт Патинсън, Кристен Стюарт и Тейлър Лаутнър.

Все още няма информация кои актьори ще се включат в проекта, тъй като той е на много начален етап.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay