Робърт Патинсън с шикозна пола на червения килим

Макар че Робърт Патисън е определян за най-привлекателния мъж на света, той доказа, че е нещо повече от външния си вид. Той не се страхува да "разтърси лодката", когато става въпрос за холивудските норми, и прави неща, които разбиват стереотипите. Също така обича да говори за вредните модели, прилагани в нашето общество.

Патинсън се появи с пола на скорошно модно шоу на Dior

Актьорът от "Батман" направи смел моден ход, когато се появи на шоу в Париж със синя пола. За да завърши този шикозен външен вид, той носеше кожено яке, високи чорапи и чифт черни кожени ботуши.

Патинсън е най-новата знаменитост, която постави светлината на прожекторите върху мъжката пола, заедно с други известни мъже - включително Брад Пит - които популяризираха тази унисекс визия. Тази тенденция насърчава мъжете да се докоснат до женствената си страна и изпраща посланието, че полите, носени от мъже не бива автоматично да се определят като странни.

Подобно на повечето хора, Патинсън също бил несигурен и не винаги бил уверен в тялото и образа си

Не винаги е имал смелостта да направи нещо подобно. Той е споделял, че страда от тревожност и телесна дисморфия. 

"Нямам плочки и мразя да ходя на фитнес. Цял живот съм бил такъв. Никога не искам да свалям ризата си." В едно интервю той разкри, че по време на дните му в "Здрач" продуцентският екип го е помолил да свали ризата си, но "мисля, че ми казаха да я облека отново".

"Веднъж не ядох нищо освен картофи в продължение на 2 седмици."

Той признава, че е опитвал различни диети, една от които е яденето на картофи, с цел детоксикация. "Само варени картофи и хималайска розова сол. Явно е прочистване... определено отслабвате."

Той е опитвал и кето диетата. "По същество съм пробвал всяка мода, за която можете да се сетите, всичко с изключение на последователността." Така че неговото решение за 2023 г. е точно това - да бъде по-последователен с хранителните си навици. 

Патинсън казва, че мъжете също лесно се влияят от вредните стереотипи за тялото

Когато бил попитан как е влязъл във форма за ролята си на Батман, Патинсън казва: "Мисля, че ако тренираш през цялото време, ти си част от проблема. Вие създавате прецедент. Никой не е правил това през 70-те години. Дори Джеймс Дийн".

Той получи много критики за отговора си, но по-късно обясни, че не иска да говори за режима си на упражнения, защото е "доста неудобно, когато попаднеш в модела да отговаряш на въпроси относно тренировката си, защото винаги ще има човек, който е в по-добра форма от теб."

Той добави, че силният натиск да изглеждат добре засяга и мъжете, дори и по-младите поколения. "Да, това е лудост. И е много, много лесно да попаднете в този модел, дори ако просто следите приема на калории, това е изключително пристрастяващо."

Какво мислите за носенето на поли от мъже? 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay