Принц Хари влиза в света на киното с роля в хитов сериал?

Принцът може да се окаже филмова звезда!

Принц Хари влиза в света на киното с роля в хитов сериал?

Оказва се, че съвсем скоро може да гледаме любимия си принц на малкия екран.

Медиите по света все по-упорито твърдят, че създателите на култовата сага "Игра на тронове" (Game of Thrones) са предложили на принц Хари да вземе участие в снимките на шестия сезон на сериала. Те започват това лято, а локацията ще бъде Северна Ирландия.

Още не е ясно какво е мнението на самия Хари относно поканата, а и дали е склонен да загърби кралските си задължения заради актьорската изява.

Източници, близки до продуцентите на сагата, споделят следното: "Сериалът се радва на огромна популярност по целия свят и да участваш в него е една изключителна възможност, която не се предлага на всеки.

Принц Хари неведнъж е споменавал, че е голям фен на сериала. Ако се съгласи да участва, това ще се помни дълго време."

Любимецът на жените не е единственият фен на фантастичния сериал сред кралското семейство. Миналото лято кралица Елизабет и нейният съпруг посетиха снимачната площадка на "Игра на тронове" в Белфаст. Там успяха да разгледат внушителните декори и се запознаха с целия екип и актьорския състав.

Предстои да видим дали принцът ще приеме изкушаващото предложение на продуцентите. Преди няколко дни, в интервю за новозеландска медия, Хари заяви, че е готов за семейство и деца.

Продукцията е известна и с красивите си актриси. Кой знае, може пък късметът да му се усмихне именно на снимачната площадка...

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay