Провокативният "Ловът" предлага върховно преживяване в кината този март

Ловът започва!

Провокативният "Ловът" предлага върховно преживяване в кината този март

На 27 март готови ли сте за върховното преживяване в лова на…хора? Още преди да се появи на екран Ловът се превърна в едно от най-противоречивите и обсъждани заглавия за годината. Продуциран от майстора на съвременния хорър Джейсън Блум (Хелоуин, Стъкления, Чистката), мистериозният трилър използва по оригинален и провокативен начин утвърдените визуални и повествователни елементи на жанра, като "рисува"една страховита и тревожна картина, отразяваща някои от най-наболелите социално-икономически и културни проблеми на съвременното общество.

Филмът разказва за дванадесет непознати мъже и жени, които се озовават на сечище, без да знаят нито къде точно се намират, нито как са попаднали там. Те не знаят, че са били избраниза нещо много специално… Ловът. Скрити в сянката на конспиративна теория от тъмните измерения на интернет, група заможни членове на обществото се събира в отдалечено имение, за да ловува хора за спорта. Но планът им е напът да се провали, защото една от "жертвите" – Кристал (Бети Гилпин, Glow), познава играта на ловците по-добре от тях самите. Рязко ролите се разменят и Кристал започва да отстранява преследвачите си един по един и бавно, но сигурно, се приближава до тайнственатафигура в центъра на всичко (двукратната носителка на "Оскар" Хилари Суонк).

Кой ще оцелее? Кой ще победи? И каква е страшната тайна зад Ловът? Отговорът на тези въпроси ще разберем в края на март, когато предизвикателният и шокиращ филм ще дебютира в родните киносалони и ще разбуни духовете, засягайки някои неособено приятни теми, които, за съжаление,са част от нашия свят. 

Режисьор на Ловъте Крейг Зобел (Compliance, Z for Zachariah, The Leftovers), по сценарий на Ник Кюз (Останалите) и Деймън Линделоф (Изгубените, Пазителите), който също така е и продуцент, наравно с Джейсън Блум. В ролите освен изгряващата звезда Бети Гилпин и ветерана Хилари Суонк участват още Айк Баринхолц, Ема Робъртс, Джъстин Хартли, Мейкън Блеър, Ейми Мадиган и др.

Откриваме Ловът от 27 март само в кината.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay