Пролетният букет на Dolce&Gabbana

Свежият грим винаги е бил чудесен избор за слънчевите дни

Надяваме се, че студовете от миналата седмица бяха последните, които ни се налагаше да изтърпим. Малко след средата на март се чувстваме в пролетно настроение и вече е почти невъзможно някакви случайно появили се ниски температури да ни го отнемат.

Още малко и ще приберем палтата и ботушите дълбоко в гардеробите си и няма да ги погледнем до следващата зима. Вместо тях, ще започнем да носим леки пантофки и удобни тънки якета.

Размечтахме се, но с това приятно слънце навън, няма начин да не мислим за наближаващите топли дни. Пък и новата кампания на Dolce&Gabbana не ни оставя друг избор. Тя се казва Bouquet Collection и е представена от Фелисити Джоунс, новото лице на бранда.

Свежи пастелни тонове. Така, накратко, може да бъде описана палитрата на италианската марка. Пъстър букет от нежни цветове, допълващи ефирните ни, пролетни облекла.

По 6 цвята лак за нокти и моливи за очи и 4 цвята сенки и гланцове, всички повлияни от природата. Цъфнала роза за устните, свеж лимон върху ноктите и небесносин поглед, постигнат само с няколко размаха на козметичната четка. Новият сезон ще бъде посветен на инвазията на цветовете както в облеклата, така и в грима.

Разгледайте новата козметика в нашата галерия и не забравяйте, дори и да не можете да с позволите колекцията на Dolce&Gabbana, на българския пазар се предлагат достатъчно достъпни марки, с които да бъдете винаги красиви, модерни и актуални.
Пролетният букет на Dolce&Gabbana

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 19.03.2012|10:08
качествените неща си имат цена
1
Не е посочен 19.03.2012|09:27
много са им хубави нещата,но са малко скъпички
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay