Първият път не винаги е страхотен...

И може да бъде истински провал

Първият път не винаги е страхотен...

Една приятелка ми сподели за един от най-запомнящите се дни в живота на една жена, а именно за нейния първия сексуален акт. Тя не изглеждаше много развълнувана от това.

С няколко думи Сара ми разказа, че всичко е било провал. Той не знаел какво да прави с нея, защото не е очаквал на 19 години да е девствена.

- Почувствах се неловко. Сякаш бях виновна за това, че съм различна и не съм си легнала с някого на 16.", ми сподели тя.

След това той се опитал да я предразположи, но вече било късно. Така в крайна сметка с стигнало до сексуален контакт, но тя много съжалявала, защото всичко било набързо и не й доставило грам удоволствие.

- Бях чувала, че първият път е наистина специален, че това е моментът, в който ставаш жена, в който изживяваш нещо съкровено с момчето, което обичаш. Ето защо толкова дълго време се пазех за него, а накрая се оказа, че май е трябвало още да чакам, ми сподели през сълзи тя.

Тя ми доразказа, че историята с това момче не е продължила дълго време и скоро са се разделили. Разбира се, не сексът е бил причина, а просто това, че това не е бил нейният човек.

Тя беше абсолютно права, че първият път трябва да е нещо, с което да се сещаш с усмивка и приятни чувства години след него.

Това, че всичките ти съученички вече са пробвали от сладкия грах и са отдали телата си на някого, че са решили, че вече е време да станат жени, не означава, че и то трябва да го направиш.

Събличането на дрехите и правенето на секс е много лесно, но трябва да чувстваш, че си готов за него.

Има жени, които знаят какво искат, дори и когато са на 20 и не си позволяват да си легнат с кой да е. Защото знаят, че сексът не е просто задоволяване на нужди. Сексът е нещо много по-съкровено.

- Ако сега попадна в онази ситуация, в която той ме унизи и ме накара да се чувствам нещо по-малко, само защото съм опазила достойнството си, то щях да го зашлевя и да си тръгна. Така или иначе скъсахме, трябваше да го направя още в онази нощ, изказа изповедта си Сара.

Не позволявайте на мъжете да се възползват от вас. И никога не се срамувайте от това, че търсите истинските неща и хора.

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay