Как да разберете, че един хотел не е особено добър

Как да разберете, че един хотел не е особено добър

Малко са хотелите, които са перфектни, особено когато става въпрос за тези с по-малко звезди, които съответно са по-евтини, но истината е, че има много сравнително евтини хотели, които са чисти, приятни и предлагат много добро обслужване.

Има неща, на които трябва да обърнете внимание, преди да направите своята резервация, за да сте сигурни, че хотела, който сте избрали, ще отговори на очакванията ви. 

Ето как да разпознаете хотелите, които всъщност не са толкова добри, колкото изглеждат:

1. Няма достатъчно отзиви в интернет или хотелът е прекалено стар

В повечето сайтове има оценка на хотела, под формата на звездички или рейтинг. Дори даден хотел да има висока оценка, обърнете внимание на броя на отзивите. Ако има малко на брой отзиви, високата оценка вероятно не е особено адекватна. 

2. Снимките на хотела са обработени 

Не е нужно да бъдете професионалист, за да разберете, че някоя снимка е обработена или направена на Фотошоп. Ако хотелът няма какво да крие, ще качи реални снимки в интернет пространството. 

3. Уебсайтът на хотела е доста стар

Има хотели, които разчитат на специализирани сайтове за резервации, но повечето хотели имат собствен уебсайт. В наши дни имиджът в интернет е важен, така че ако уебсайтът на хотела не ви вдъхва доверие, по-добре изберете друго място.

4. Не успявате да се свържете със служителите 

Добра идея е да се свържете с хората от хотела, ако имате допълнителни въпроси, а и просто за да потвърдите резервацията. Ако никой не отговаря на телефона или не отговарят на имейлите ви, имайте едно наум. 

5. Данъците и таксите на са включени в цената

Повечето хотели включват всички данъци и такси в цената на стаята. Има обаче и хотели, които не включват тези такси в крайната цена и при пристигане ще се наложи да доплащате. Добрите хотели включват данъците, така че по-добре търсете такива. 

6. Използвайте картата, за да видите на какво разстояние е хотелът от центъра и забележителностите 

На уебсайтовете на повечето хотели пише, че са близо до центъра и до забележителностите, но никога не се доверявайте на 100%. Използвайте карта, за да проверите дали това е истина. 

7. Спалното бельо не е бяло

Много по-лесно се виждат петна и мръсотия по белите чаршафи. Поради тази причина в хотелите, в които хигиената не е на ниво, спалното бельо е цветно. Ако спалното бельо по снимките не е бяло, насочете се към друг хотел.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay