Сбъднати мечти в Перу

Хотелът на мечтите отвори врати в екзотичната страна

В перуанския град Куско, считан за столицата на Империята на инките, бе открит необикновен хотел.

Palacio Nazarenas е шестата част от "колекцията" на Orient-Express в Перу и е разположен в старинното здание на манастир от XVI век.

Своеобразният палат е истинско райско кътче. Съдържа 55 стаи, сред които 29 стандартни, а останалите 26 - попадащи в различни луксозни категории. Някои от стаите имат камини, а гледката от почти всички представя красивия хълмист южноамерикански град, както и старинния площад Армас.

Всяка стая съдържа уреди за самостоятелно приготвяне на коктейли, както и книга с рецепти. Гостите на хотела могат да се наслаждават на напитките си на удивителната тераса с басейн, от която се открива възхитителната гледка към Куско.

Интериорът е повлиян от традиционния перуански стил и въпреки реставрацията на някогашния манастир, са съхранени всички исторически особености на местната архитектура: древни стени от града на инките и множество старинни гравюри и фрески.

Разбира се, хотелът разполага и със спа център, предлагащ широк спектър от процедури за лице и тяло. Ресторантът пък предлага автентична местна кухня.

Снимки на перуанското райско кътче можете да разгледате в нашата галерия. Ние вече се размечтахме за незабравима почивка, а вие?

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 22.06.2012|12:33
Доста добър хотел с тези исторически особености на местната архитектура: старинни гравюри и фрески.Сигурно обаче ще е доста скъп?
4
Не е посочен 21.06.2012|11:38
само мога да си мечтая за такъв хотел
3
Не е посочен 21.06.2012|11:16
уникален хотел , наистина
2
Не е посочен 21.06.2012|11:01
Невероятен уют излъчва интериорът на този хотел.
1
Не е посочен 21.06.2012|10:26
запазвам две места на басейна:)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay