Секс на 10 екстремни места по света

Бихте ли се отдали на интимни ласки сред стотици медузи? А под погледите на любопитни маймунки?

Секс на 10 екстремни места по света

"Предназначението на леглата е да спим в тях!", припомнят палаво настроените редактори от американския таблоид The Huffington Post

За да ни настроят още по-негативно към рутинния секс между чаршафите вкъщи, те са изготвили екстремен списък с 10-те места по света, на които според тях човек задължително трябва да се отдаде на интимни забавления.

Предложенията са по-скоро шеговити, отколкото реални, но дори да не става въпрос за секс, пак си заслужават пътуване.

Горещите извори Джигокудани в Япония 
Отпускаща гореща пара на открито. Красив азиатски пейзаж наоколо. Дотук всичко звучи чудесно и предразполага към еротични размисли. Има обаче една малка подробност - изворите Джигокудани са известни и със снежните маймуни, които постоянно киснат в тях. Според нас дори двойките с най-скучния сексуален живот на света няма да тръгнат да проверяват дали животните биха се опитали да ги пощят, докато се отдават на интимни ласки пред очите им.

Секс на 10 екстремни места по света
Къщичките на хобитите в Матамата, Нова Зеландия 
Ако мисълта за дребни космати човечета ви възбужда (има всякакви хора!), опитайте тази локация. Там са заснети идиличните сцени от "Властелина на пръстените".

Секс на 10 екстремни места по света
Фалологическият музей в Рейкявик, Исландия 
Ако все още не сте се досетили от снимката и името на музея, ще го кажем в прав текст - експозицията включва най-различни видове пениси. Огромен пенис на кит, малко хамстерско пенисче, ще видите и човешки член.

Секс на 10 екстремни места по света
Потопената часовникова кула в езерото Решен, Италия  
Виждате как стърчи на снимката горе. Едно време жителите в околността усилено спорили по въпроса дали да създадат изкуственото езеро. Притеснявали се да не потопи домовете им. И точно това се случило. Щръкналата часовникова кула е единственото нещо, останало над водата от цялото село. Човек с малко по-мръсно подсъзнание веднага би си помислил, че тази история е една чудесна метафора за това коя част от мъжкото тяло е най-важна. И винаги оцелява.

Очевидно съставителите на настоящия списък се възбуждат от въпросната мисъл.

Секс на 10 екстремни места по света
Нощен клуб "Зелената долина" в Бразилия 
Това предложение може би наистина заслужава да се обмисли. Особено ако сте от хората, които се възбуждат от вероятността околните да видят как правят секс. Околните в случая ще бъдат хиляди. Откритият клуб е огромен и се намира насред гората.

Секс на 10 екстремни места по света
Кривата гора в Западна Померания, Полша  
Призивът е следният: "Да покажем на тези дървета как изглежда изправеният дънер!" Следва уточнение, че основният въпрос не е как гората се е оказала в странното си състояние. Важни са интересните форми, които ни предлага за облягане по време на секс.

Секс на 10 екстремни места по света
Езерото на медузите на остров Палау 
Тази идея сякаш е по-абсурдна дори от останалите. Особено, когато я придружава коментарът, че по време на половия акт в тази среда мъжът ще се чувства така, сякаш плува в море от пулсиращи женски гърди. Страхотно сравнение, няма що!

Секс на 10 екстремни места по света
Мавзолеят в Хамилтън, Шотландия 
Известен е като постройката, способна да произведе най-силното и най-продължителното ехо на света. Така че, ако намирате преувеличените пъшкания в порно филмите за особено възбуждащи, това е вашето място.

Секс на 10 екстремни места по света
Гигантската люлка в Банкок, Тайланд 
Висока е малко над 21 метра. Първоначалното ѝ предназначение било за религиозни церемонии, но след няколко смъртни случая въпросните все пак били преустановени. Всичко това не пречи на екипа на The Huffington Post да смята, че люлката е сякаш създадена само за екстремен секс.

Секс на 10 екстремни места по света
Светът на пеперудите в графство Хердфордшир, Англия 
Това е сред романтичните предложения в списъка. Освен от ята пеперуди, мястото гъмжи и от храсталаци, в които можете да се скриете за "едно бързо". Гъмжи и от деца, които могат да ви хванат в крачка, както се казва.

Ако тази статия ви се е сторила забавна и искате да четете още подобни, можете да се присъедините към Jenite.bg във фейсбук!

9 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



9
Не е посочен 11.11.2013|17:14
Не знам колкоса екстремни, но са много красиви.
8
Не е посочен 04.11.2013|14:53
Нова Зеландия като цяло е супер приказно и много красиво място, което си струва човек да посети, ама на нас ни е малко далеч.
7
Не е посочен 04.11.2013|14:25
Интересно ми е, как може някой да ги свържи тези места със секса, айде разбирам само за музея на пенисите :Р
6
Не е посочен 04.11.2013|13:47
Повечето места не ми се сториха никак подходящи и надъхващи за секс, ама нейсе, въпреки това са интересни и си струва да се посетят.
5
Не е посочен 04.11.2013|13:04
Сигурно ще се намерят мераклии, но аз не съм от тях.
4
Не е посочен 04.11.2013|11:15
Някак си не се чувствам изкушена. ..
3
Не е посочен 04.11.2013|11:06
Екстремни са наистина, но честно казано точно на такива места надали ще се замисля да правя секс, по-скоро ще се страхувам.
2
Не е посочен 04.11.2013|10:49
ама страшни идеи сте дали! :)
1
Не е посочен 04.11.2013|10:42
Красиви са тези местенца, но идеята за секс на такива места не ме грабва.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay