Това дали предпочитате да ходите на планина или на море разкрива характера Ви

Интроверт или екстроверт сте?

Това дали предпочитате да ходите на планина или на море разкрива характера Ви

Със сигурност всички Вие обичате да пътувате. Това Ви разтоварва и Ви доставя приятни емоции. Осъзнато, или неосъзнато, обаче, има дестинаци, които предпочитаме. Има хора, които са върли привърженици на морето и такива, които предпочитат да се усамотят в планината. Проучванията на учените сочат, че има закономерност между това каква дестинация избирате и какъв е характерът Ви. Вижте Вие какъв тип сте.

Планините се избират от хора, които желаят да останат сами със себе си, с мислите си. Това са хора, които имат много идеи, по-мълчаливи са. Те преживяват по-дълбоко нещата и са по-чувствителни. Хората, избиращи планината, в повечето случаи са интроверти. 

Екстровертите пък избират плажа. Там е шумно, винаги изобилства от забавления, можеш да създадеш много социални контакти. Морето е за тези, които обичат да живеят на макс и не биха похабили средства за това. Това са хората, които се отдават на живота изцяло и се оставят да ги погълне. 

Според проучването възрастта не оказва толкова голямо значение при избора на мястото за почивка. Истина е, че хората, за които общуването с други хора е зареждащо, ще препочетат по-социални места, докато тези, които могат да се наслаждават на тишината, предпочитат да си прекарат почивните дни на място, на което са далече от останалия свят. А Вие от кои сте?

Автор: Теодора Георгиева

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay