Три дестинации за необвързани

Градовете, които си заслужава да посетите сами

Амстердам
Амстердам

Когато човек пътува сам, изпитва неповторимо чувство за свобода. Вълнуващото усещане, че разчита само на себе си. Не се съобразява с никого, посещава местата, които самият той иска да посети и се настанява в хотел по свой вкус. Да, сам е, но не е задължително това да означава самотен. Понякога хората просто имат нужда от време, прекарано със собствените си мисли. С оглед на тази потребност, ви предлагаме трите най-подходящи дестинации за самостоятелна екскурзия, където можете просто да се слеете с тълпата и да се насладите на градския дух.

Амстердам
Освен, че е един от най-красивите европейски градове, столицата на Холандия е и сред най-интересните места. Невероятната атмосфера на Амстердам представлява съчетание от изискан стил и свобода. Като оставим настрана улицата на червените фенери, в холандския град буквално на всяка крачка има интересни музеи. Но най-големите предимства са ниската престъпност и евтините хотели и квартири. Там наистина можете да релаксирате или да се забавлявате максимално с местните жители, които са купонджии по душа.

Рио де Жанейро
Има една приказка, че в Куба и в Рио де Жанейро не се ходи с половинка. Това е самата истина. Човек трябва да посети бразилския град самостоятелно, за да може пълноценно да усети обстановката и да се забавлява максимално. Да, престъпността е висока, но само в някои райони. Все пак, ако сте решили да посетите този град, избягвайте да се разхождате сами посред нощ. За сметка на това, една екскурзия до там, особено по време на карнавала, би се превърнала в незабравимо преживяване.

В случай, че не обичате темпераментни хора и шумотевица, Рио де Жанейро не е за вас. Но ако сте готови за целодневна "фиеста”, това е вашето място. Три дестинации за необвързани
Маями
Много хора казват, че в Маями задръжките на човек просто изчезват. Вероятно всички сме чували за прословутия му нощен живот, а най-големите плюсове са плажовете, слънцето и климатът. В този град всеки може да намери забавление според интересите си, макар цените на хотелите и храната да са доста високи. В Маями можете да срещнете хора от всякакви народности. Помнете, че ако сте се запътили към този рай, трябва да съберете сили за един безкраен празник.

Три дестинации за необвързани

24 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



8
Не е посочен 28.05.2012|10:28
В Маями ми се ще да отида
7
Не е посочен 28.05.2012|09:46
усетих малко дискриминация някак
6
Не е посочен 28.05.2012|09:21
Искам в Рио де Жанейро
5
Не е посочен 28.05.2012|08:43
Целта май е да няма кой да те отведе :)
4
Не е посочен 28.05.2012|07:50
И да няма кой да ме отведе пак отивам:)Все пак тези места са за необвързани и предполагат обвързване:)
3
Не е посочен 28.05.2012|07:48
Аз също, трябват ми само две неща-време и пари, желанието го имам и то в изобилие, ако намеря и другите две-тръгвам:)
2
Не е посочен 27.05.2012|18:30
АКО ИМА КОЙ ДА МЕ ОТВЕДЕ- ОТИВАМ И НА ТРИТЕ МЕСТА..........
1
Не е посочен 26.05.2012|18:55
навсякъде отивам
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay