Шоколадовата стая на Карл с шоколадовата фигура на Баптист

Шоколадово легло с шоколадов мъж върху него

Шоколадовата стая на Карл с шоколадовата фигура на Баптист

Ексцентричният дизайнер Карл Лагерфелд, в партньорство с марката за сладоледи Magnum, направи дизайн за хотел, направен изцяло от шоколад.

 

Лагерфелд създаде "Хотелския шоколадов апартамент Магнум", за да отпразнува лансирането на сладоледите Magnum Ecuador и Magnum Ghana, които са направени от специално подбрани зърна какао, отгледани във ферми Rainforest Alliance в Еквадор и Гана.

 

Използвайки 10.5 тона шоколад, те изработиха и шоколадова скулптура на френския модел, музата на Карл, Баптист Джиабикони, изкусително полегнал върху шоколадовото легло.

 

Разказвайки за хотелския апартамент, който е създаден с помощта на френския майстор – шоколатиер патрик Роджър, Лагерфелд каза: "Беше абсолютно удоволствие, да създадем шоколадовия Magnum апартамент. Идеята ми беше да пофлиртуваме с модерното и традиционно френско влияние, за да създадем нещо забележително."

 

Патрик добави: "Важното е прецизността, точността и точно заради това, аз реших да обединя сили с Карл, защото това ни позволява да бутаме работата си само напред, да бъдем още по-прецизни, а това е безценно."

 

Лагерфелд е измислил дизайна на всички елементи в стаята, които Патрик след това е скулптурирал от 10 тона шоколад.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay