Разведената Хайди Клум: “Аз съм и майка, и баща на децата си!”

Красавицата говори открито за живота си след раздялата със Сийл

Разведената Хайди Клум: “Аз съм и майка, и баща на децата си!”

Супермоделът Хайди Клум е на корицата на новия брой на списание Redbook и разказва за живота си на самотна майка след развода с голямата си любов - певецът Сийл. Клум признава, че в момента играе ролята и на майка, и на баща за децата си, но споделя, че и преди раздялата със Сийл нещата не са били много по-различни.

Хайди и Сийл имат четири деца - две момичета на 6 и 11 години и две момчета на 10 и 8 години. Двойката минава под венчилото през 2005-та година и води щастлив 7-годишен брак. Двамата взимат решение да се разведат през 2012 година.

Клум споделя, че тя винаги е играела ролята и на двамата родители. "Естествено, че нещата се промениха след развода, но не чак толкова драстично. Сийл никога не е бил типичният баща, който се пробира вечер след работа. Пътуваше постоянно и децата знаеха, че това е част от работата му. Още тогава играех ролята и на баща.”

Супермоделът признава, че е открила, че мъжете не са никак добри във вършенето на няколко неща едновременно. "Ние, жените, можем да жонглираме едновременно с толкова много задачи, а мъжете са устроени по друг начин. Могат да имат само едно нещо в ръката си и пак ще се чудят къде да го сложат.”

Клум споделя, че повечето мъже бягат от отговорностите и се опитват да прехвърлят всичко на жените, защото знаят, че те могат да се справят с повече задачи едновременно.

Хайди определено е от хората, които вършат много неща наведнъж. Тя е не само майка на четири деца, но и е съдия в телевизионните формати America's Got Talent, Project Runway и Germany's Next Top Model.

Разведената Хайди Клум: “Аз съм и майка, и баща на децата си!”

В интервюто става дума и за страхотната форма, в която се намира 42-годишната красавица. Тя споделя, че се чувства добре в кожата си, макар да е родила цели четири деца. "Щеше да е страхотно, ако тялото ми изглеждаше като на 25-годишно момиче, но светът не работи по този начин. След раждането се променяш неизбежно, а с възрастта се появяват бръчки. Все пак съм щастлива, че моите бръчки са породени от много усмивки и щастливи моменти."

Разведената Хайди Клум: “Аз съм и майка, и баща на децата си!”

Клум има и мъж до себе, който със сигурност има пръст в доброто самочувствие и сиянието на модела. Името му е Вито Шнабел, 29-годишен предприемач, с когото Хайди излиза от година.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay