Разделени ли са Андреа и турският актьор Емре Озмер?

Разделени ли са Андреа и турският актьор Емре Озмер?

Андреа отново среща трудности в любовния си живот. От известно време певицата е необвързана, след като връзката ѝ с турския актьор Емре Озмер приключи. Двамата бяха заедно повече от година и дори се сгодиха, но наскоро пътищата им се разделиха.

Причината за раздялата изглежда е свързана с провокативните снимки на Андреа за музикалния ѝ видеоклип. Тези изображения не се харесаха на Емре, който беше недоволен от поведението на певицата. Въпреки че първоначално двойката успя да преодолее различията си, в крайна сметка турският актьор реши да прекрати връзката.

Това не е първият път, когато Андреа преживява разбито сърце в романтичния си живот. Предишната ѝ публична връзка, с боксьора Кубрат Пулев, също завърши без брак. След раздялата си с Пулев, Андреа изглеждаше съкрушена, но по-късно намери утеха в романса си с Емре. За съжаление и тази връзка вече е минало.

Въпреки разочарованията, Андреа остава позитивна и продължава да преследва кариерата си в музикалната индустрия. Феновете ѝ се надяват, че тя ще намери истинската любов в бъдеще.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay