С*ксът в къщата не е мираж: Теа награби Симеон пред камерите на "Диви и красиви" (СНИМКА)

С*ксът в къщата не е мираж: Теа награби Симеон пред камерите на "Диви и красиви" (СНИМКА)

Ергенката Теа отново доказа, че няма задръжки, като се впусна в интимни действия пред хиляди зрители на онлайн риалити шоуто "Диви и красиви". За няколко дни провокативната блондинка имаше връзки с трима мъже, включително Симеон, с когото имаше обтегнати отношения преди това. Теа призна, че са станали доста близки и иска да го опознае повече въпреки различията им.

В началото на предаването Теа имаше връзка с музиканта Константин Ковачев, но връзката им не потръгна. Въпреки романтичните жестове на Ковачев, Теа се насочи към Симеон, което доведе до поредица от дръзки прояви на обич. Техните флиртове започнаха в първия ден, когато Теа направи няколко неприлични предложения на Симеон, докато бяха под въздействието на алкохол. Въпреки първоначалния му отказ, тя продължи да го преследва и в крайна сметка те консумираха връзката си.

С*ксът в къщата не е мираж: Теа награби Симеон пред камерите на "Диви и красиви" (СНИМКА)

Въпреки романтичните си премеждия, Теа показа и буйната си страна. Тя често влизаше в конфликти за дребни неща и стана агресивна. Последният такъв случай беше, когато тя изрита приятеля си Симеон между краката по време на спор. Наложи се да му бъде оказана медицинска помощ и този инцидент накара Теа да преоцени действията си. Тя осъзна грешката си и изпита съжаление за действията си, особено след като научи, че подобна травма може да повлияе на способността на Симеон да има деца.

В заключение, Ергенката Теа демонстрира смесица от дръзко поведение, необуздана страст и буен темперамент по време на участието си в онлайн риалити шоуто. Нейните действия и взаимоотношения с другите участници предоставиха на зрителите вълнуващо и драматично изживяване.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay