Райън Рейнолдс е най-секси таткото на планетата!

Списание People даде престижното звание на актьора

Райън Рейнолдс е най-секси таткото на планетата!

Райън Рейнолдс и красивата му съпруга и колежка, Блейк Лайвли, са сред най-сплотените и щастливи семейства в Холивуд. Двамата се сдобиха с дъщеричката си Джеймс преди година, а гордият татко не спира да се хвали колко е щастлив със семейството си. А сега и от списание People го обявиха съвсем официално за най-секси таткото на планетата.

До миналата година този приз бе запазен за Орладно Блум, но сега той е изместен съвсем резонно от Рейнолдс. В интервю за предаването на NBC "Today”, актьорът сподели, че обожава дъщеря си и на практика я боготвори. Той разкри още, че предизвикателствата на бащинството не го плашат изобщо.

"Винаги аз гледам да върша мръсната работа. Радвам се да го правя. И с Блейк е така, но аз винаги гледам да я отменям, с удоволствие ставам по средата на нощта, няма проблеми с това. Страхотно е да бъдеш родител.”

Рейнолдс допълва още, че би направил всичко за дъщеря си. "Смешно е, как ме върти на пръста си още от сега. Стига ми само да каже "тата” и съм готов да мина през циментова стена за нея.”

39-годишният актьор разкрива и много любопитни факти около началото на връзката му с Блейк. Известен е фактът, че в началото двамата са били само приятели и любовната искра не е пламнала веднага, но Райън разкрива, че двамата дори са ходили заедно на двойни срещи с други хора.

"Беше много странно. Отидохме заедно на двойна среща. Тя беше с друг мъж, а аз с друга жена. Със сигурност е било адски неудобно за хората, с които бяхме излезли, защото между двама ни постоянно прехвърчаха искри. В началото беше странно, все пак бяхме приятели от дълго време, но вече знам, че една връзка е най-добре да започне с приятелство.”

Райън Рейнолдс е най-секси таткото на планетата!

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay