Френската зима на Chanel

Как изглеждат предстоящите студени дни в очите на модния гигант

Преди известно време Chanel представи зимните си предложения за студения сезон. Тогава добихме бегла представа как ще изглежда модата за снежните дни, а сега ще ѝ хвърлим малко по-детайлен поглед.

Обикновено Карл Лагерфелд не залага на черния цвят. Не и в тази колекция обаче. Тъмните нюанси са преобладаващи, но не и прекалени. Лилаво, зелено, червено, цвят горчица и синьо са преобладаващите нюанси.

И този път дизайнерът е отредил място на костюмите от две части - сако и пола/панталон. Но новите предложения са далеч по-атрактивни от онова, което видяхме в предишните сезони.

Новата колекция използва характерния напоследък color-blocking или контраст. В една дреха са съчетани на пръв поглед несъвместими цветове. Но само на пръв поглед.

Най-хубавото качество на колекцията е, че може да бъде носена. На улицата, в истинския живот, а не само на модния подиум.

В галерията ни можете да разгледате част от предложенията, а за пълна представа, припомнете си грандиозното ревю чрез видеоклипа в края на статията.

Нека бъде мода! Нека бъде Chanel!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 15.06.2012|15:03
допада ми
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay