Релакс чрез ръчна изработка на бижута

Направи си сама

Много ми харесва да нося гривни. А обици направо обожавам! Но все не мога да си харесам – или са ми твърде кичозни, или семпли и обикновени... Е, тази събота ще мога най-сетне да си угодя.

 

Ще отида в Център за творчество "Фрейле". Това е "място, което е дом на смеха, песните, танците, рисуването и всичко, което ни помага да преоктрием това, което иска душата ни". С две думи място, което ще ми помогне да октрия себе си.

 

Ръцете ме сърбят, но не защото ми се харчат пари, които нямам, а защото наистина имам нужда да бъда творец. Да създам нещо с десетте си пръста и да изпитам удовлетворението от това.

 

На уъркшопа, организиран от Handmade crew, ще се увиват, лепят и закачат шарени, лъскави и не толкова лъскави шушулки, цветни лентички, връвчици, стъкла, мъниста, телчета... А основният помощник за това ще бъде въображението на участниците.


Шареният свят във Фрейле ще откъсне от реалността и най-заетите от вас. Само елате в помещението на бул. "Мария Луиза" 65, ет. 1. Срещу скромния вход от 5 лева ще може да направите чудна симбиоза между ума и сръчността си.

 

21 май, събота

Начало : 11:00 ч

Вход : 5 лв

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 31.01.2014|13:44
Много обичам ръчно изработени бижута
1
Не е посочен 19.05.2011|11:33
Страхотна новина :) Ръчно изработените бижута винаги са актуални и който ги носи е винаги различен и неповторим. Да отидеш и сам да си направиш красиво и уникално бижу, по начин, който ти си избереш. С удоволствие ще го посетя и ще взема малката си братовчедка, за да се позабавлява и тя.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay