Рожден ден с кауза- Нина Добрев

Рожден ден с кауза- Нина Добрев

Канадската актриса с български произход Нина Добрев вчера навърши 31 години. Тя отпразнува рождения си ден в Австралия, където се снима с коали и кенгурута и призовава последователите си в Инстаграм да дарят пари за борба в пожарите в страната.

Рожден ден с кауза- Нина Добрев

"Днес е рожденият ми ден и съм в Австралия. Желанието ми е да дарите по един долар за всяка година, в която съм живяла. 31 долара за борба с пожарите. Това е най-големият подарък, който съм искала някога. За някои от вас това е много, затова дарете 13 долара (обърнатите цифри на възрастта ми). Дарете и по един долар, ако можете. Има значение.

Посещавала съм Австралия много пъти, тя е едно от най-любимите ми места и да я видя в пламъци ме прави много тъжна.", гласи част от поста на Нина Добрев.

Явно тази публикация има ефект, тъй като тя е била харесана от повече от милион и половина последователи на актрисата в социалната мрежа. Към нея има и клипче как хора спасяват животни от огнения ад.

Рожден ден с кауза- Нина Добрев

Нина Добрев е сред знаменитостите, които са дълбоко заинтересовани от каузата да се помогне на Австралия. През последните дни дарения направиха Шон Мендес, Елтън Джон, Крис Хемсуърт, Кайли Дженър, Никол Кидман, Пинк и дурги известни личности, а Ръсел Кроу не посети церемонията по връчване на наградите "Златен глобус", за да бъде с страната, в която е израснал и да помага за гасенето на пожарите.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay