Романтичен и секси хороскоп за 2013

Разберете как да се грижите за любовта си и за сексуалното удовлетворение на любимия през 2013

Романтичен и секси хороскоп за 2013

От сърце желаем щастлива и изпълнена с красиви любовни трепети година на всички наши читателки! А за да сме още по-сигурни, че пожеланията ни ще се сбъднат, решихме да се допитаме до мистичните знания на астролозите. С тяхна помощ изготвихме този романтичен и секси хороскоп, който ще ви ориентира какво да очаквате, на какво да се отдадете с цялото си сърце и от какво да го пазите през 2013.

Ако сте зодия Овен...

През 2013 най-сетне ще се влюбите до полуда - с всички позитиви и негативи, произтичащи от това. През първата половина на годината връзката ви ще върви като по мед и масло, но след май ще заприлича по-скоро на рафтинг по буйна река. Непрекъснато ще възникват проблеми в прекрасните до този момент емоционални и сексуални отношения с партньора. Възможно е преди това именно той да ви е оказал голяма помощ и в професионален план, но когато започнат конфликтите, това ще се отрази зле и на работата ви.

Има начин да се справите с гореописаните проблеми, като следвате 3 основни съвета. Първо, опитайте се да добавите и поне малко рационалност към присъщата си емоционална спонтанност. Поддържайте открит диалог с партньора. Второ, не споделяйте подробности относно любовния си живот и не търсете съвети от никого, освен от най-добрата си приятелка. И трето, бъдете нащрек за лице, което се опитва да подмами любимия ви.

Какъв ще бъде неговият зодиакален знак? Най-вероятно е той да бъде представител на зодиите Рак, Водолей, Лъв или Риби.

Как да доставите сексуално удоволствие на мъжа Овен?
Това никак не е трудно. Той просто иска да го изненадате с проявена от вас инициативност и импулсивно желание за секс, било то по необичайно време на деня, на ново място, или в някоя неизползвана за тази цел досега стая в дома ви.

Романтичен и секси хороскоп за 2013Ако сте зодия Телец... 
В любовно отношение новата година ще бъде прекрасна за вас. Необвързаните безспорно ще срещнат мечтаната си половинка и ще установят трайни отношения с нея без особен драматизъм. Онези, които отдавна си имат връзка, ще бъдат достатъчно ентусиазирани да се самоусъвършенстват, да се поддържат във форма и с помощта на всепризнатия си чар ще накарат партньора за пореден път да почувства, че е влюбен в тях.

Ще изпробвате нови неща в леглото, ще се разбирате с любимия си чудесно. Единствените проблеми могат да дойдат от странични лица, които се опитват да създадат конфликт между вас. Затова бъдете бдителни и дискретни пред останалите. Ако всичко мине добре, твърде вероятно е към октомври да получите предложение за брак, или най-малкото, за още по-сериозно обвързване.

Всички тези благоприятни предсказания на звездите ще важат особено силно, ако избраната от вас половинка е представител на зодиите Скорпион, Риби или Дева.

Как да доставите сексуално удоволствие на мъжа Телец?
Той винаги се старае партньорката му да бъде напълно задоволена, но понякога има нужда просто да се отпусне и да се отдаде на интимното изживяване, без да се притеснява за вас. Затова в подобни моменти му покажете, че и това ви харесва изключително много.

Романтичен и секси хороскоп за 2013Ако сте зодия близнаци... 
13 наистина ще се окаже нещастно число за вас, поне що се отнася до любовта. През цялата 2013 няма да можете да се отърсите от присъщата си склонност да се съмнявате в половинката си. Ако търсите просто секс без чувства с различни мъже, то годината ви ще бъде повече от успешна. Ще получавате многобройни примамливи предложения. Въпреки това обаче няма да бъдете щастливи, тъй като ще ви липсва връзката с човека, който наистина означава много за вас.

Затова е по-добре да се опитате да му се доверите. В противен случай постоянната ви ревност и породените от нея изневери ще доведат до окончателна раздяла. Но ако положите достатъчно усилия, има възможност нещата да добият значително по-розов вид към края на годината. Това ще се отрази благотворно и на сексуалните преживявания с любимия.

Ако той е Дева или Лъв, шансовете за успех въпреки многобройните трудности се увеличават. 

Как да доставите сексуално удоволствие на мъжа Близнаци?
Най-силният му сексуален орган е мозъкът, така че лесно можете да го подлудите, ако му говорите мръсни неща по време на акта. В случай, че това не ви е в стила, възбуждащи съобщения на мобилния през целия ден също ще свършат добра работа.

Романтичен и секси хороскоп за 2013Ако сте зодия Рак... 
За вас се задават месеци на необикновено любовно щастие и много изненади в тази сфера. Ще изживеете незабравимо романтично пътуване, а защо не и няколко такива? Ще откриете неусещани досега и разтърсващи емоции в секса. Ще се чувствате еуфорично, ще отдадете мислите и тялото си напълно на любимия, ще му се доверите, както не сте се доверявали никога досега. Успоредно с всичко това ще се засили и собственическото ви чувство към него, но поне през 2013 това няма да представлява проблем. Любовта ви ще бъде споделена и той няма да има нищо против контрола, който ще се опитвате да му наложите.

Има само една негативна подробност, която обаче никак не е за пренебрегване. Ако сте семейни, или се намирате в дълга връзка, която отдавна сте приели за даденост, всички гореописани изживявания ще ви се случат под формата на сериозна изневяра. Твърде възможно е да говорим за стара и "неръждясала" любов от миналото. Въпросът с кого ще останете няма да получи разрешение до края на годината.

Най-вероятно е лудите емоционални и сексуални приключения, за които говорим, да ви се случат с представител на знаците Везни, Овен, Телец или Лъв.

Как да доставите сексуално удоволствие на мъжа Рак?
Той не иска да знаете какви са най-съкровените му сексуални фантазии, но не е трудно да ги отгатнете. Окуражете го да се боричкате палаво в леглото и бързо ще видите колко му харесва да се чувства по-силен и доминиращ. Оставете го да се радва на удоволствието, без да показвате, че сте го разкрили.

Романтичен и секси хороскоп за 2013Ако сте зодия Лъв... 
2013 няма да бъде вашата "любовна" година. Но не в смисъл, че ще се чувствате нещастни в това отношение - по-скоро ще бъдете далеч по-съсредоточени в натоварената си работа, отколкото в интимния живот с половинката. Ако имате дълга връзка, не оставяйте тези новини да ви притеснят излишно. Да, сексът ще пострада, особено в периода март - септември, но като цяло отношенията ви няма да се променят особено. Най-добре ще е да ги освежите през октомври и ноември, когато за вас ще бъде най-подходящото време да се отдадете на пълноценна ваканция с любимия, изпълнена с романтика и секс.

В случай, че не сте обвързани, малко вероятно е това да се промени през тази година. Отново ще поставите на първо място кариерата, но пък тя ще ви донесе достатъчно емоции и предизвикателства, за да не усещате липсата на траен партньор до себе си.

Най-добре ще се разбирате с представителите на зодиите Телец и Стрелец.

Как да доставите сексуално удоволствие на мъжа Лъв?
За него със сигурност ще бъде страшно възбуждащо да запишете видео, докато правите секс. Но ако вие сте твърде срамежливи за това, обмислете варианта поне да сложите огледало на тавана си - по този начин вашият Лъв ще може да наблюдава акта поне на момента.

Романтичен и секси хороскоп за 2013Ако сте зодия Дева... 
Годината може да се окаже много трудна в емоционално отношение за вас. В типичния за зодията си стил, ще искате да обсипете избраника си с цялата си любов и грижа, но ще бъдете дълбоко наранени, ако дадете чувствата си на неправилния човек. Трябва да бъдете изключително внимателни! 2013 крие опасност да попаднете на мъж, който ще ви мами, наранява и няма да ви приема сериозно. Ако усетите, че започвате да се влюбвате в такъв, направете всичко възможно да се отдръпнете. Може да ви заболи за известно време, но до няколко месеца ще ви мине и това е далеч по-добрия вариант.

Ще имате възможност за обвързване и с човек, който заслужава чувствата ви. Там нещата ще стоят по съвсем друг, много по-красив начин, но отново не трябва да прекалявате с показването на голямата си любов. Внимавайте да не задушите партньора си, оставяйте му достатъчно лично пространство и всичко ще се нареди от самосебе си. Освен това се опитвайте да възпирате постоянното си желание за сериозни емоционални разговори. Вместо това бъдете забавни и заложете на чувство за хумор.

Можете да изпитате влечение и към други зодии, но ако изберете Водолей или Овен ще бъде най-сигурно, че любовта ви няма да се окаже предадена.

Как да доставите сексуално удоволствие на мъжа Дева?
За добро или лошо, едно от нещата, които ще го отведат до върха на възбудата, е привличането на трети човек в леглото, дори това да е само на ниво фантазия. Ще можете ли да му я позволите?

Романтичен и секси хороскоп за 2013Ако сте зодия Везни... 
Дали годината ви ще бъде добра в любовно отношение, зависи изцяло от вас. Ако успеете да се откажете от присъщите си задръжки и потайност, 2013 ще бъде чудесна. Не се спирайте да правите многобройни изненади и подаръци - звездите обещават, че те ще получат необходимата благоприятна оценка. Показвайте открито ентусиазма си за секс и бързо ще разгорите такъв и у партньора си. Но имайте предвид, че към средата на годината няма да му бъде до палувания в леглото - било поради здравословни причини, или други проблеми. Просто не търсете вината в себе си, проявете разбиране и изчакайте този период да отмине.

За вас 2013 е особено подходяща и за поставянето на ново начало. Ако говорим за вече установена връзка, това може да бъде сватба в летните месеци. В случай, че все още сте влюбени тайно и не сте разкрили желанието си за сериозни отношения, сега е времето да го направите. Ще успеете да покорите обекта на чувствата си със своя неподправен чар.

Зодиакалните знаци, които биха могли да предизвикат любовта ви през тази година, са Козирог, Овен, Близнаци, Рак и Дева.

Как да доставите сексуално удоволствие на мъжа Везна?
Сред най-дълбоките му сексуални желания е да сбъдне поне едно от вашите такива. Така че просто го насочете към онова, което ще ви накара да полудеете в леглото, и той с радост ще го изпълни. Не бива да изпитвате никакъв срам по въпроса.

Романтичен и секси хороскоп за 2013Ако сте зодия Скорпион... 
Вие имате силно развито собственическо чувство и през 2013 това ще се харесва на партньора ви - нов или стар. Към средата на годината се очертават дребни конфликти, които ще повлияят до известна степен и на отношенията ви в леглото, но като цяло годината ви ще бъде една от най-вълнуващите в сексуално отношение. Ще опитате много нови неща в тази област, при това без нито една от половинките да бъде насилвана или притискана по някакъв начин. Всичко ще идва естествено и това ще ви възбужда още повече.

Твърде възможно е да получите и предложение за брак, така че се пригответе да реагирате адекватно. Освен това ви съветваме в края на годината задължително да се отправите на романтично пътешествие - звездите обещават то да се окаже незабравимо.

През 2013 ще се разбирате най-добре със Стрелци и Скорпиони.

Как да доставите сексуално удоволствие на мъжа Скорпион?
Никога не подценявайте оздравяващата сила на секса за сдобряване с представител на този знак. Мъжът Скорпион може да ви изглежда много ядосан, но ако го примамите в леглото, докато е в такова състояние, преживяването ще бъде неповторимо. 

Романтичен и секси хороскоп за 2013Ако сте зодия Стрелец... 
Любовната ви съдба през следващите месеци ще зависи от самите вас. Можем да ви дадем няколко основни насоки. Най-важно е да съумеете да потиснете вродената си нетърпеливост. Твърде вероятно е тя да уплаши и отдалечи обекта на интереса ви. Вместо това заложете на неизчерпаемата си енергия и почти детски ентусиазъм, за да увличате любимия в различни приключения, включително в леглото - така ще успеете да го омагьосате до краен предел.

Съществува опасност да съсипете връзката си и заради външно изкушение. Преди да му се отдадете, обмислете добре чувствата и приоритетите си. Евентуалната ви изневяра или колебание между няколко човека ще бъдат разкрити, така че внимавайте да не загубите онзи, на когото наистина държите. По-добре се съсредоточете върху това да обсипвате с любов само него, а ако все пак възникне конфликт, доверете се на помощ от страна на член от семейството.

През 2013 ще се чувствате най-романтично в компанията на Риби, Овен, Телец, Дева или Водолей.

Как да доставите сексуално удоволствие на мъжа Стрелец?
Възбуждат го новите и необичайни места за секс. Ако говорим за млад и все още безразсъден Стрелец, това безспорно са публичните места, където има опасност някой да ви види. За по-улегналите представители на зодията е достатъчно да се отдадат на интимност по време на ваканция на някоя екзотична дестинация.

Романтичен и секси хороскоп за 2013Ако сте зодия Козирог... 
Имате всички поводи на света да се радвате, че сте се сбогували с недотам успешната 2012. Новата година е готова да ви посрещне с неочаквано и огромно щастие в любовта, което ще ви върне загубената вяра в нея и ще ви накара да забравите болките от миналото. Очаква се "виновникът" за всички тези радости да се появи още този месец, но в началото ще ви бъде трудно да асимилирате какво точно се случва. Чак през летните месеци ще се убедите, че вече сте срещнали човекът, когото сте търсили толкова дълго.

Не си позволявайте да стоварвате върху него недоверието, породено от минали разочарования. Старайте се също така да не го пренебрегвате заради работата, семейството и приятелите си. Ще се появят и други изкушения, но в никакъв случай не изневерявайте. Новият ви любим изобщо няма да заслужава такова отношение.

Най-вероятно е той да бъде представител на зодиите Лъв или Дева.

Как да доставите сексуално удоволствие на мъжа Козирог?
Неговите желания са прости. Той иска да се наслади на интимността бавно, без да се чувства притиснат от времето и ежедневните задължения. Ще го изненадате наистина приятно, ако просто се извините в работата, че ще отсъствате един ден и го прекарате целия с любимия си Козирог в леглото. 

Романтичен и секси хороскоп за 2013Ако сте зодия Водолей... 
Предстоят ви не особено приятни месеци. Все още не можете да забравите някои грешки на партньора ви в миналото и това ви кара да се държите дистанцирано. Липсва ви енергия и ентусиазъм. Всички тези негативи ще се отразят почти катастрофално на сексуалния ви живот.

Оптимистичната новина е, че въпреки някои свои недостатъци, любимият ви всъщност много държи на вас. Ще прояви необходимото търпение и ще положи големи усилия, за да ви накара да се чувствате значително по-добре. От вас се иска единствено да не му пречите. Тогава можете да бъдете сигурни, че след средата на годината животът отново ще започне да изглежда прекрасно. А след преживяната криза, сексът с партньора ще ви се струва по-хубав отвсякога.

Гореописаното развитие на ситуацията ще бъде особено актуално, ако любимият ви е зодия Телец или Везни.

Как да доставите сексуално удоволствие на мъжа Водолей?
Той не е особено склонен да постъпва спонтанно и да излиза от установените норми, но ако успеете да го предизвикате да го направи, това ще му достави неочаквано удоволствие.


Романтичен и секси хороскоп за 2013Ако сте зодия Риби...
Спрете да се съсредоточавате върху съмненията си и се възползвайте от изключително красивите възможности, които 2013 ще ви предложи. Послушайте сърцето си изразете любовта си по всички възможни начини, за които то копнее. Обектът на обичта ви споделя вашите чувства и ако бъдете открити един с друг, ще изживеете най-прекрасната година в живота си. Очертава се сексът да бъде толкова невероятен, че си струва да пренебрегнете поне за малко всички останали приоритети в живота си.

Има шанс "времето" във връзката ви да се "заоблачи" заради трети човек, но това ще се случи единствено, ако обърнете внимание на опитите му. Затова най-добре се старайте да забелязвате единствено любимия си и красивото му отношение към вас, без да се замисляте много-много върху каквото и да било друго.

Особено големи възможности за духовно израстване ще ви предложат представителите на зодиите Стрелец и Скорпион.

Как да доставите сексуално удоволствие на мъжа Риба?
Ако се впечатли особено много от някоя секс сцена във филм, той ще я разиграва отново и отново в главата си дълго след това. Следователно, ще го възбудите до краен предел, ако се издокарате като любимата му актриса, ако влезете в роля и успеете да пресъздадете необходимите реплики и ситуация.

Ако този материал ви харесва, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!

 

190 11
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



33
Не е посочен 11.01.2013|13:07
долу горе има общо с действителността , но това е строго индивидуално зодиите не могат да определят толкова добре хората.
32
Не е посочен 03.01.2013|15:11
за стрелеца съм съгласна ,моят приятел е телец , който е включен към изброените за романтични вечери :)
31
Не е посочен 03.01.2013|14:58
Добре са ми всичките месеци през годината според хороскопа само два не ми харесаха но и с тях ще се справим.
30
Не е посочен 03.01.2013|12:32
И отново всичко се върти около секса. Все едно не съществува нищо друго.
29
Не е посочен 03.01.2013|10:35
Ако ми се случи това което вещае зодията ми ще бъда много щастлив през цялата година,само един месец ми е по критичен.
28
Не е посочен 03.01.2013|10:06
Мацките към зодиите са много готини!
27
Не е посочен 02.01.2013|19:31
Хороскопите се пишат на коленце, но все пак моят ме зарадва.
26
Не е посочен 02.01.2013|19:28
Брей, хареса ми това, което е за моята зодия. Та дори да е само добра лъжа;)
25
Не е посочен 02.01.2013|18:09
То може и без хороскопа да се сетиш за това.
24
Не е посочен 02.01.2013|18:09
Важното е да правиш това, което искаш както искаш, пък каквото ще да става! Няма значение хороскопи и мнения!
23
Не е посочен 02.01.2013|18:08
Не вярвам на такива предвещания, колкото и да си изчислявани и правени. Човек сам управлява съдбата си.
22
Не е посочен 02.01.2013|18:07
Моят не е чак толкова романтичен, дори леко песимистичен?! Водолеите явно тази година ще имат не много вълнуващ любовен живот, ама то това си е при нас си е типично за зодията.
21
Не е посочен 02.01.2013|17:38
Много хубави хороскопи и на моята зодия и на половинката ми :)
20
Не е посочен 02.01.2013|16:59
Моята зодия за тази година вещае повече работа и по - малко секс. Добре че не вярвам в това.
19
Не е посочен 02.01.2013|15:42
Никак не вярвам в хороскопи!
18
Не е посочен 02.01.2013|15:34
Дано всичко което пише за моята зодия се сбъдне настроихте ме доста положително.
17
Не е посочен 02.01.2013|15:33
Да видим дали наистина така ще стане!
16
Не е посочен 02.01.2013|15:23
Никак не ми хареса моя хороскоп!
15
Не е посочен 02.01.2013|15:19
Това ще бъде така,защото сме под влиянието на Венера,богинята на любовта
14
Не е посочен 02.01.2013|14:06
Много забавна статия! много секс се очертава за всички,ама дали ще е така не се знае :)
13
Не е посочен 02.01.2013|13:48
Да,ако искаме да го караме на секс яко, може да хвърлим по едно око и да намерим идеалния секс партньор за годината :) Според хороскопа,разбира се ! :)
12
Не е посочен 02.01.2013|13:31
Супер, тази година ни чака яко секс, постарайте се момичета да прочетете кои мъжки зодии ще съвпаднат по предпочитания с вашата и дерзайте :DD
11
Не е посочен 02.01.2013|13:13
Смешни хороскопи, надали са верни, ако на някой му се случи нещо от изброените неща да каже :)
10
Не е посочен 02.01.2013|12:46
Ако изневеря тази година,според хороскопа ми,направо няма да го повярвам :) не ми е заложено по усещане подобно нещо,но хороскопите са насочващи по-скоро :D
9
Не е посочен 02.01.2013|12:35
Не вярвам на хороскопи, защото този който ние познаваме няма нищо общо с астрономическия хороскоп, който е истинският.
8
Не е посочен 02.01.2013|12:20
Като цяло не вярвам в хороскопи. всичките ми се струват много общо написани. Със сигурност ще има хора, на които ще се случат.
7
Не е посочен 02.01.2013|10:51
На мен ми хареса това, което пише в моята зодия, и ако наистина се случи ще бъда много радостна.
6
Не е посочен 02.01.2013|10:23
Добри думи сте написали.Дано да имаме повече успех и късмет през новата година.
5
Не е посочен 02.01.2013|10:03
Запомних и си записах хороскопа на моята зодия и на тази на приятелката ми! Сега през тази година ще следя как са нещата и ще ви кажа към края, дали може да се вярва или по-скоро не :)
4
Не е посочен 02.01.2013|09:53
Защо винаги зодия скорпион се основава на сексуалните удоволствия:) Вярно е, че обичаме секса, но не смятам, че сме чак толкова пристрастени към него и че ни е фикс идея:)
3
Не е посочен 02.01.2013|09:29
Мойта зодия се радва на голям успех през тази година и сега се чувствам спокойна и още по щастлива.
2
Не е посочен 02.01.2013|09:22
Доволна съм от хороскопа за 2013 :)
1
Не е посочен 02.01.2013|09:07
Интересна статия. По принцип не вярвам в зодии и такива неща и не вярвам, че хората от една зодия мислят и действат еднакво и им се случват едни и същи неща, но е доста развлекателно да се четат такива неща.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay