Руса коса - израснали корени

Звездите харесват тази комбинация

Вечната класика на русите коси и перхидролените красавици. Да си блондинка обаче не е никак лесно. Имаме предвид буквално.

Русият цвят се постига трудно и бързо израства, което налага честото посещение във фризьорския салон. Или не съвсем.

Напоследък все повече звездни блондинки "изоставят" корените си и често търпят негативни коментари по този повод.

Определено отказваме да повярваме, че Дженифър Анистън я мързи да отиде на фризьор. Първо, защото фризьорът сам ще отиде при нея и второ, защото Дженифър, а и другите известни мадами, които са заложили на тази прическа, винаги се стремят да са актуални, което ни навежда на мисълта, че си говорим за тенденция сред русокоските.

Гуинет Полтроу, Мадона, Шакира също са сред дамите, които са се появявали с тъмни корени.

Ако искате да постигнете този ефект най лесно ще ви е просто да не се боядисвате известно време.

И все пак може да споделите идеята и с вашия фризьор. Помолете го да ви направи кичури поне 3 тона по-светли от естествения ви цвят, които да започват на около 3 сантиметра от склапа. Контрастът не само създава илюзия за по-тъмни корени, но и стои доста по-естествено и ненатрапващо се. 

11 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 17.12.2011|00:24
Нито автора на статията,нито този,който е писал коментара преди мен сте забелязали,че тези известни жени са си направили нарочно косите така.Обърнахте ли внимание,че Шакира има направени и тъмни кичури,което пък е в синхрон с "израстналите"корени.Също обърнахте ли внимание,че косата на Дженифър Анистън е изрусена само отгоре ?
1
Не е посочен 13.10.2011|14:33
Предполагам в този случай зависи какъв е естественият цвят на косата. Не е много естетично да ти се показват черните корени на порасналата коса. Гуинет Полтроу си е руса по природа, може би тъмно рус е естественият й цвят, така че в нейния случай не е грозно, ако й се виждат корените, но при Шакира и Дженифър Анистън не е красиво. Е, всеки си знае кое най-много му отива.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay